Steun urologisch onderzoek

Als afdeling Urologie van het LUMC doen wij een beroep op u om ons urologisch onderzoek te steunen. Het kan zijn dat u patiënt bent op onze afdeling, of dat u geconfronteerd bent met een urologische ziekte in uw omgeving, waardoor u zich betrokken voelt bij het urologisch onderzoek. 

Onze enthousiaste en gedreven onderzoeksgroep zoekt naar nieuwe wegen voor een effectieve behandeling van prostaat-, blaas- en nierkanker, bekkenbodemstoornissen, incontinentie bij mannen en vrouwen en seksuele problematiek door ziekte. Hiertoe is het Doelfonds Urologie opgezet.

Juist dit onderzoek zou volgens ons een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten, of mogelijk kunnen leiden tot levensverlengende therapieën. 

Geven voor kwaliteit van leven

Voor al ons onderzoek is veel geld nodig. Natuurlijk wordt een deel ondersteund door het LUMC, voor een groot deel zijn wij afhankelijk van fondsen. Helaas komt niet al ons onderzoek in aanmerking voor fondsen.

"Samen met u kunnen wij meer"

Om onderzoek te kunnen blijven doen vragen wij uw financiële ondersteuning. Iedere donatie, zowel klein als groot is zéér welkom. 

Doneren

Doneren voor het urologisch onderzoek kan via het donatieformulier of via:
Bontius Stichting
onder vermelding van Doelfonds Urologie
IBAN: NL73INGB0656674059
BIC: INGBNL2A

Nadere informatie over het urologisch onderzoek in het LUMC vindt u in onze brochure  

Contact 

Voor nadere informatie kunt u een afspraak maken met dr. H.W. Elzevier, uroloog en coördinator Doelfonds Urologie van de Bontius Stichting*, via het stafsecretariaat Urologie.

Telefoonnummer :(071) 526 38 88
Mailadres: doelfondsurologie@lumc.nl

De Bontius Stichting Doelfonds Urologie is een non-profit stichting die uw geld volledig gebruikt voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek op de afdeling Urologie.

*De Bontius Stichting Doelfonds Urologie is een non-profit stichting.

Alle middelen die door het Doelfonds Urologie van de Bontius Stichting worden geworven zijn volledig bestemd voor urologisch wetenschappelijk onderzoek in het LUMC. 

Uw gift aan het Doelfonds Urologie van de Bontius Stichting is aftrekbaar in uw aangifte inkomstenbelasting.