MasterMinds Challenge beste onderwijsinnovatie

De Master Geneeskunde van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) heeft de landelijke tweejaarlijkse prijs voor beste onderwijsinnovatie in het medisch onderwijs gewonnen. Ze kregen de prijs van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs voor het implementeren van de MasterMinds Challenge (MMC). Tijdens de MMC werken derdejaarsstudenten van de LUMC-masters Geneeskunde, Farmacie en Technical Medicine samen aan een oplossing van een vraagstuk uit de (zorg)praktijk.

Lees meer
De heer A.J.de Beaufort.

In het hele LUMC wordt onderwijs gegeven: in de collegebank, de kliniek en de laboratoria. Het LUMC heeft een breed onderwijsaanbod. Dit varieert van de universitaire opleidingen Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen en postdoctorale bij- en nascholing van artsen tot de opleiding tot anesthesieassistent, medisch specialist, specialistisch verpleegkundige en reanimatiecursussen. We werken hiervoor samen met partners uit de Onderwijs- en Opleidingsregio (OOR).

Meer over LUMC Onderwijs

Lees meer over de organisatie van het onderwijs en de opleidingen van het LUMC, onderzoek van onderwijs en de diverse onderwijsfaciliteiten in het LUMC.