Steun het LUMC

Het LUMC streeft naar de beste zorg voor alle patiënten. Daarom werven wij fondsen voor nieuwe projecten. Deze projecten maken bijvoorbeeld onderzoek mogelijk of zorgen voor een fijne omgeving voor patiënten in het ziekenhuis. U kunt ons hierbij helpen. Een gift aan onze fondsen draagt direct bij aan betrokken zorg en nieuwe behandelmethodes; voor nu en voor volgende generaties. Het LUMC werft fondsen voor de Bontius Stichting en de LUMC Vrienden Stichting.

Bontius Stichting

De Bontius Stichting ondersteunt bij het werven van aanvullende financiering voor het wetenschappelijk onderzoek van het LUMC. Onderzoek is tijdrovend en kostbaar. Daarom heeft het LUMC extra fondsen nodig. Zo kunnen onze onderzoekers hun werk op volle kracht voortzetten en ernstige ziektes dichter bij genezing brengen. Toon uw betrokkenheid bij innovatieve gezondheidszorg met uw donatie aan de Bontius Stichting.

LUMC Vrienden Stichting

Medewerkers van het LUMC zetten zich elke dag in om ernstige ziektes te kunnen genezen. Elke dag is weer een klein stapje vooruit om patiënten nieuw perspectief te bieden. We kunnen gelukkig ook steeds meer. En dat geeft hoop. Maar toch, niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zijn extra voorzieningen, informatie en afleiding zo belangrijk en hiervoor zijn we op zoek naar uw hulp.