Nieuwe medewerkers

Word jij onze nieuwe collega? Hier kun je alle informatie en formulieren terugvinden die nodig zijn om jouw arbeidsovereenkomst in orde te maken. Op deze manier kun jij jezelf goed voorbereiden.

Je arbeidsovereenkomst

Voor het opstellen van je arbeidsovereenkomst hebben wij een aantal gegevens nodig. Lees de informatie zorgvuldig door en stuur de ingevulde formulieren op.

Aanvullende voorwaarden bij indiensttreding

Voor een aantal functiegroepen zijn er aanvullende voorwaarden, zoals een medische keuring. Lees hierover alles in dit document.

Informatie over het LUMC en onze arbeidsvoorwaarden

Hier tref je de belangrijkste arbeidsvoorwaarden aan, waaronder onze reiskostenregeling en cao.

Introductieprogramma's

Maak kennis met het LUMC tijdens ons introductieprogramma speciaal voor nieuwe medewerkers. Samen met jouw collega’s ontdek jij alles over het LUMC. 

Internationale medewerkers

Wat moet je eigenlijk regelen als je vanuit het buitenland bij het LUMC komt werken? Het Loket Buitenland helpt je graag op weg. Tip: de gratis app Welcome2NLResearch helpt buitenlandse medewerkers bij hun immigratie in Nederland. Zo geeft de app handige informatie over werk, huisvesting en de benodigde documentatie. De app is geschikt voor Android en iOS en gratis te downloaden in de Play Store en App Store.