Universitaire Opleidingen

Master Health, Ageing and Society

In de toekomst is er behoefte aan andere zorg voor ouderen, waarbij eigen autonomie en regie belangrijke kernwaarden zijn. De master Health, Ageing and Society bereidt je voor op een belangrijke rol in het verbeteren van de toekomst van ons zorgsysteem.

3416DD46 BANNER HAS.jpg

Cocreatie en gezondheidsmanagement

De internationale Master Health, Ageing and Society is een eenjarig fulltime of tweejarig parttime Engelstalig masterprogramma. Een jonge, frisse master vol toekomst, cocreatie en gezondheidsmanagement. We werken met een kleine groep studenten intensief samen aan innovatieve zorg mét en voor ouderen. Uniek, toekomstgericht en interdisciplinair. Je leert bij ons met en van elkaar. Ons programma combineert verschillende perspectieven op gezond ouder worden, volksgezondheid en gezondheidsmanagement. Onze studenten zijn divers in achtergrond en gezamenlijk behandel je de uitdagingen van de toekomst en ervaar je de waarde van deze collectieve benadering.

Naast de kennisvakken, train je als student je academische vaardigheden in het geïntegreerde lijnonderwijs. Dat bestaat uit: Communication in Science, Academic development and Research and Evidence. Het innoveren van de gezondheidszorg vraagt om intensieve samenwerking tussen verschillende disciplines. Daarom worden studenten met verschillende vooropleidingen toegelaten tot de master, zoals geneeskunde, gezondheidswetenschappen en bijvoorbeeld management van de gezondheidszorg. Alle informatie over toelatingseisen en mogelijkheden vind je op de website van de Universiteit Leiden.

Onderwijsservicepunt (algemeen contactpunt voor studenten)

Studieadviseur master Health, Ageing and Society
Telefoon: 071 526 87 00
E-mail: masterhas@lumc.nl