Internationale medewerkers

Informatie voor internationale medewerkersBij wonen en werken in Nederland komt heel wat kijken. Daarom helpen deze pagina’s en het Loket Buitenland de internationale LUMC-ers hun weg te vinden in het LUMC en de Nederlandse regelingen.

Tip: de gratis app Welcome2NLResearch helpt buitenlandse medewerkers bij hun immigratie in Nederland. Zo geeft de app handige informatie over werk, huisvesting en de benodigde documentatie. De app is geschikt voor Android en iOS en gratis te downloaden in de Google Play Store en Apple App Store.

Wat doet het Loket Buitenland?

Het Loket Buitenland verzorgt de aanstelling van buitenlandse medewerkers en LUMC-medewerkers in het buitenland. Daarnaast kun je bij het Loket Buitenland ook voor de volgende zaken terecht:

  • aanvragen van inreis- en/of verblijfsvergunningen voor gezinsleden van nieuwe medewerkers uit het buitenland;
  • aanvragen van de 30%-regeling.

Waar vindt u het Loket Buitenland?

Het Loket Buitenland is onderdeel van het Servicepunt Personeel en wordt vertegenwoordigd door personeelsassistentes uit de divisies. Een vertegenwoordiger van het Loket Buitenland neemt contact met je op om je aanstelling bij het LUMC en eventuele immigratieprocedures met je te regelen.