Alumni Vereniging

De LUMC Alumni Vereniging is opgericht om de band tussen het Leids Universitair Medisch Centrum en zijn alumni te versterken, anderzijds om de band van de alumni onderling te versterken.
Over de Alumni Vereniging

De LUMC Alumni Vereniging is in 1996 opgericht om enerzijds de band tussen het Leids Universitair Medisch Centrum en zijn alumni te versterken, anderzijds om de band van de alumni onderling te versterken. 

De vereniging  is er voor iedereen die in Leiden Geneeskunde, Biomedische wetenschappen,  Klinische Technologie, Farmacie of Vitality and Ageing heeft gestudeerd. Die in  Leiden hun specialistenopleiding volg(d)en of binnen het Leids Universitair  Medisch Centrum een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan onderwijs,  onderzoek of patiëntenzorg.  Via het alumni-netwerk blijft u in contact met oud-studiegenoten en contacten, ervaringen en discussies worden gedeeld.  Als vereniging willen we van blijvende betekenis zijn voor onze alumni door onderlinge contacten en kennisuitwisseling te stimuleren. Daarnaast informeren wij onze alumni op structurele basis over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en binnen het LUMC.

De vereniging organiseert diverse lezingen, symposia en activiteiten voor alumni binnen het vakgebied. Bij al deze evenementen is er volop gelegenheid jaargenoten, hoogleraren of andere bekenden te ontmoeten uit uw studieperiode. Voor de jonge alumni worden er naast het reguliere programma nog losse activiteiten georganiseerd die aansluiten bij de wensen van pas afgestudeerde starters in de arbeidsmarkt zoals netwerken, doorstuderen of het opbouwen van een loopbaan. 

Lid worden

Voor € 25,00 per jaar bent u lid van de LUMC Alumni Vereniging en bent u welkom bij alle evenementen. Voor LUMC studenten zijn er geen kosten verbonden aan het bijwonen van evenementen. Studenten dienen zich wel aan te melden voor de bijeenkomsten. Word lid van de vereniging.

 

 

Bestuur

  • Dr. H.F. Verwey - Voorzitter per 01-01-2022
  • Dr.s. P.A. van Luijt - Penningmeester
  • Prof.dr. M.C. de Ruiter - Algemeen bestuurslid
  • Dr. M.D. Trietsch - Algemeen bestuurslid
  • Mevr. I. Kollen – Voorzitter M.F.L.S. per 08 september 2023

Adviseurs:

  • Prof.dr. D.H. Biesma - Voorzitter Raad van Bestuur LUMC
  • Mevr. F. van Dillen - Oud voorzitter M.F.L.S. per 8 september 2022
Activiteiten
Overige informatie

Mentornetwerk

Nieuws

Sinds december 2020 brengt de LUMC Alumni Vereniging elk half jaar een digitale nieuwsbrief uit. Hier kunt u de verschenen nieuwsbrieven nalezen. Ook vindt u hier de onlangs verstuurde mailings vanuit de LUMC Alumni Vereniging. 

Contact

Postadres

Leids Universitair Medisch Centrum
LUMC Alumni Vereniging
J-0-P
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Bezoekadres

Leids Universitair Medisch Centrum
Albinusdreef 2
2333 ZA  Leiden

Telefoon: 071 526 44 89

E-mail: alumni@lumc.nl

Postadres

Leids Universitair Medisch Centrum
LUMC Alumni Vereniging
J-0-P
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Bezoekadres

Leids Universitair Medisch Centrum
Albinusdreef 2
2333 ZA  Leiden

Telefoon: 071 526 44 89

E-mail: alumni@lumc.nl

Bankrekening

IBAN NL84 ABNA 0480 7165 95 t.n.v. LUMC Alumni Vereniging
BIC: ABNANL2A

KvK en RSIN

Kamer van Koophandel nr: 40448516
RSIN nr: 805572314

Gegevens wijzigen 

Adresgegevens zijn eenvoudig te wijzigen via het onlinewijzigingsformulier op deze website.

Privacy statement voor de Alumni Vereniging

Privacyverklaring alumni

Privacy notices alumni

Contact met andere alumni-leden

Meer weten over de services en activiteiten die de Universiteit voor haar alumni organiseert? Weten hoe u als alumnus betrokken kunt blijven of kunt bijdragen? Ga naar https://www.universiteitleiden.nl/alumni.

De Universiteit Leiden heeft ook een Facebookpagina voor alumni, voor zowel Nederlandstalig als Engelstalige alumni.