Opleidingen & Cursussen

Boerhaave Nascholing LUMC

Een leven lang leren dóór en vóór medische professionals. Boerhaave Nascholing biedt (geaccrediteerde) bij- en nascholingen voor medische professionals. Deelnemers worden bijgepraat door inhoudelijke experts over de laatste innovaties en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hierbij wordt de vertaalslag gemaakt richting de beroepspraktijk. Boerhaave Nascholing doet dit al ruim 70 jaar met een breed scala aan geaccrediteerde nascholingsactiviteiten.

Binnen het LUMC ontstaan dagelijks innovaties uit de synergie tussen de kerntaken wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Via bij- en nascholing worden de nieuwste inzichten en ontwikkelingen gedeeld met medische professionals. Samen met de inhoudelijke experts biedt Boerhaave Nascholing een gevarieerd aanbod geaccrediteerde nascholingsactiviteiten aan.

“Vandaag geleerd bij Boerhaave Nascholing, is morgen in de praktijk gebracht.”

Wilt u als medisch professional up-to-date blijven over de allernieuwste inzichten en innovaties? Boerhaave Nascholing biedt jaarlijks meer dan 200 geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen. Wij werken hiervoor samen met inhoudelijke experts, waarbij Boerhaave Nascholing het postacademisch onderwijs organiseert. U wordt bijgepraat door de ’leading experts in the field’, met een vertaalslag richting de beroepspraktijk!

Zelf een bij- of nascholing organiseren?

Heeft u zelf ideeën over een te ontwikkelen bijscholing of nascholing? Boerhaave Nascholing organiseert al meer dan 70 jaar geaccrediteerde bij- en nascholingen. We zijn daarmee de uitgelezen partner om u te adviseren en te ontzorgen. Meer weten? Neem gerust contact op met Boerhaave Nascholing voor vrijblijvend advies.

Contactinformatie

Postadres
LUMC
Directoraat Onderwijs & Opleidingen
Afdeling Boerhaave Nascholing
Postbus 9600
Zone V0-P
2300 RC LEIDEN

Telefoon: 071 526 85 00
Stuur een e-mail naar Boerhaave Nascholing: boerhaavenascholing@lumc.nl

Bekijk de website Boerhaavenascholing.nl voor meer informatie en het cursusaanbod.

Bezoekadres Boerhaave Nascholing
LUMC, Onderwijsgebouw (gebouw 3)
4e verdieping
Hippocratespad 21
2333 ZD Leiden