Polikliniek

Gynaecologie (voortplanting en IVF)

Op de polikliniek voortplanting en IVF helpen we mensen met een onvervulde kinderwens. We onderzoeken waarom het niet lukt om kinderen te krijgen. Onze polikliniek biedt veel verschillende vruchtbaarheidsbehandelingen.
Contact en locatie

Locatie

Contact

Klik hier voor meer informatie over het voortplantingscentrum van het LUMC. 

Voor het doorgeven van de eerste dag van uw menstruatie of voor testen en uitslagen (IVF verpleegkundige): e-consult via MijnLUMC.

Noodsituaties buiten kantoortijden:

Telefoonnummer: 071 526 91 11

Contact met maatschappelijk werk:

Telefoonnummer: 071 526 30 40

We hebben een betrokken team specialisten met jarenlange ervaring. Dat team bestaat uit gynaecologen, fertiliteitsartsen, embryologen, verpleegkundigen, analisten, een seksuoloog NVVS en maatschappelijk werkenden.

Het LUMC heeft al jaren uitstekende resultaten, ook ten opzichte van andere klinieken in Nederland. Onze artsen vervullen bij ruim 2 op 3 patiënten hun kinderwens.

Afspraak maken
Voorbereiden op uw bezoek

In het Voortplantingscentrum van het LUMC helpen we stellen met een onvervulde kinderwens. Dit doen we al meer dan 30 jaar, met veel succes én resultaat. 

Goede resultaten, geen wachtlijsten, ervaren specialisten; in Leiden vind je het allemaal. Wat onze kliniek echt bijzonder maakt, is onze patiëntgerichte benadering, omdat we een relatief kleine kliniek zijn, kunnen we onze patiënten veel persoonlijke aandacht geven. Zo kunnen wensouders vanaf de eerste afspraak rekenen op een eigen fertiliteitsarts, een vast aanspreekpunt voor zolang de behandeling duurt.

Aanvullende informatie voor uw bezoek