Dagbehandeling

Als u wordt opgeroepen voor een dagopname krijgt u een brief met daarin alle praktische informatie. Heeft u daarnaast nog vragen, neemt u dan contact op met het in de brief vermelde telefoonnummer.

Voor een dagopname dient u zich te melden bij locatie J-8-R, routenummer 684. Kinderen worden opgenomen op de afdeling Kinderdagbehandeling (KIDA) van het Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum (J-6-R, routenummer 650). U wordt verzocht om van alle medicijnen die u of uw kind gebruikt de originele verpakking mee te nemen, zodat de verpleging en de artsen hier duidelijk zicht op hebben.

Op de dagopname worden patiënten zowel in bedden als in stoelen verpleegd. Indien u onder algehele narcose wordt behandeld, wordt u altijd in een bed verpleegd. De opname is in de meeste gevallen kort en u bent als patiënt vaak snel weer mobiel.

Tijdens uw dagopname heeft u geen contact met de oogarts, u ziet deze pas tijdens de controle op de polikliniek. Bij acute klachten of vragen kunt u terecht bij de verpleging op de polikliniek of de verpleegafdeling.

Bij kinderen zie ook de volgende patiëntenfolders van het Willem Alexander Kinder- en Jeugdcentrum:

- De kinderdagverpleging

- Operatie of onderzoek onder narcose of sedatie 

 

Opname en verblijf
Contact patiëntenzorg
Faciliteiten voor patiënt en bezoeker
Bezoektijden
Patiënt en bezoeker
Patiëntenfolders Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum