LUMC Vrienden Stichting

Waarde toevoegen aan het verblijf van patiënten en hun familie, dat is waar de LUMC Vrienden Stichting voor staat. Met uw steun bevorderen wij het welzijn van patiënten en hun naasten in het LUMC.

Kinderentertainment

Jaarlijks worden er honderden kinderen voor langere tijd opgenomen in het ziekenhuis. Om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn is er bijvoorbeeld het team van Studio KidzFlitz.

Lees hier meer

Kaartje sturen

Via Kaartje2go kunt u binnen een paar minuten online een echt kaartje bestellen en laten versturen via PostNL naar een familielid of bekende in het LUMC. Bovendien steunt u met ieder kaartje de LUMC Vrienden Stichting.

Stuur een kaartje

Kom in actie!

Heeft u ideeën om het verblijf van patiënten en hun naasten prettiger te maken en wilt u zelf in actie komen om geld op te halen voor onze goede doelen? Dan kan de LUMC Vrienden Stichting wellicht iets voor u betekenen.

Intakeformulier acties derden

ANBI

Logo Anbi.jpg

De LUMC Vrienden Stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. U kunt als donateur uw gift binnen de daarvoor geldende regels aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast hoeft de stichting geen schenk- en erfbelasting te betalen over schenkingen en nalatenschappen.