Leven met kanker

E-book 'Leven met kanker'

Wanneer u te horen krijgt dat u kanker heeft, wilt u maar één ding: beter worden! Als LUMC Oncologie Centrum doen wij er alles aan om dat te bereiken. Met heel veel specialistische kennis bij behandelaars, maar ook met de nieuwste technieken.

Bij uw behandeling zijn vaak veel mensen betrokken. Dat kan een veilig gevoel geven, maar ook het gevoel dat u ‘verloren bent’ in een grote organisatie. Daarom zijn wij als LUMC Oncologie Centrum in zorgteams gaan werken, die met elkaar het beste voor elke patiënt willen. En dan gaat het niet alleen om de beste behandeling, maar ook om de beste begeleiding. Want wie wil nu niet een duidelijk aanspreekpunt en af en toe een luisterend oor? Iemand die beseft dat de diagnose kanker niet alleen een medische component heeft, maar ook een grote impact heeft op bijvoorbeeld uw gezin, uw werk of uw eetpatroon.

Dat is dan ook precies waar we als LUMC Oncologie Centrum voor willen staan: Topzorg op alle mogelijke manieren. Met dit e-book ‘Leven met kanker’ hopen we daaraan bij te dragen; inspiratie, ervaringsverhalen, recepten en praktische adviezen voor patiënten en hun omgeving.