Poliklinieken en Centrale Bloedafname gesloten op 3 oktober vanwege Leidens Ontzet

3 oktober is een Leidse feestdag: de stad viert dan Leidens Ontzet. In verband met de viering van Leidens Ontzet zijn de poliklinieken en de Centrale Bloedafname van het LUMC gesloten en telefonisch niet bereikbaar op dinsdag 3 oktober. Ons centrale nummer (071) 526 91 11 en de Spoedeisende Hulp zijn vanzelfsprekend wel bereikbaar.

Lees meer

LUMC: grensverleggend beter worden

Het LUMC staat als innovator voor het verbeteren van de gezondheidszorg en de gezondheid van mensen. Dat is onze missie. Dit doen we vanuit toonaangevend onderzoek en vernieuwend onderwijs. Samenwerking binnen en buiten het LUMC is belangrijk voor succesvol innoveren. Het LUMC werkt daarom samen op nationaal en internationaal niveau. Wij willen het LUMC sterker verbinden met onze omgeving en beter doorgeven aan volgende generaties. Wij willen grensverleggend beter worden.

Steun het LUMC

Het LUMC werft fondsen voor projecten om de zorg aan patiënten te verbeteren. Zo is hierdoor meer onderzoek mogelijk en een fijne omgeving voor patiënten in het ziekenhuis. Een gift aan onze fondsen draagt hier direct aan bij. Het LUMC werft fondsen voor de Bontius Stichting en de LUMC Vrienden Stichting. Help ook mee en steun het LUMC

Kunst in het LUMC

Kunst is overal in het LUMC, al ruim 30 jaar. Het doorbreekt de klinische sfeer in een ziekenhuis en zorgt voor een welkome en prettige omgeving. De kunstwerken zijn te bewonderen op diverse afdelingen en in de gangen, wachtruimtes, LUMC Kunsthal en Galerie. Ook is er buiten nog een beeldenroute. Lees meer over de kunstcollectie en tentoonstellingen van het LUMC.