Docent of staflid worden?

Docent of staflid worden bij de Huisartsopleiding Leiden? Er zijn regelmatig vacatures bij de Huisartsopleiding Leiden.

De Huisartsopleiding van het LUMC komt graag in contact met huisartsen die nu en in de toekomst nieuwe huisartsen willen opleiden.

Algemeen

Leren door ervaring op te doen in de praktijk en onderwijs op het instituut zijn samen al jaren de pijlers onder de huisartsopleiding. Klinische vaardigheden, reflectie, consultvoering en wetenschappelijke verdieping zijn de basis voor het onderwijs.

Een huisartsbegeleider en een gedragswetenschapper begeleiden samen een groep van enthousiaste artsen in opleiding tot huisarts. Als docent verzorgen zij het onderwijs op de terugkomdag en als begeleider bewaken zij de voortgang. De Huisartsopleiding van het LUMC ondersteunt het werk met cursussen om de didactische competenties op niveau te brengen en te houden.

De Huisartsopleiding Leiden kent een vrij platte organisatiestructuur. We werken met ongeveer 60 stafleden, het grootste deel als groepsbegeleider (huisartsbegeleiders en gedragswetenschappers). Er is een intensieve ondersteuning vanuit andere stafleden en stafondersteunend personeel. Het secretariaat en de ICT-ondersteuning zijn dagelijks inzetbaar.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat Huisartsopleiding