De huisartsopleiding

De huisarts: ‘toegankelijk voor iedereen’

Het vak van huisarts is inspirerend, uitdagend en volop in ontwikkeling. De huisarts doet naast diagnostiek en therapie veel aan preventie. Als eerste aanspreekpunt voor de patiënt is de huisarts hét gezicht van de gezondheidszorg. De huisarts begeleidt de patiënt en familie bij het omgaan met de ziekte. De huisarts van nu is deskundig, transparant, toetsbaar, betrouwbaar en verantwoordelijk.

De opleiding tot huisarts in Leiden: ‘blijvend beter voor iedereen’

In Leiden kan bij de Huisartsopleiding van het LUMC de driejarige medische vervolgopleiding tot huisarts gevolgd worden.

Klik rechts in het menu voor meer informatie over de Huisartsopleiding van het LUMC, over onze missie en visie, de inrichting van de opleiding en hoe word ik arts in opleiding tot specialist huisartsgeneeskunde? Verder is er meer informatie over de docenten, opleiders en instellingen van ons opleidingsinstituut beschikbaar.

Binnen de Huisartsopleiding zijn regelmatig vacatures

Heeft u interesse om als docent of opleider aan de slag te gaan bij de huisartsopleiding, stuurt u dan gerust een open sollicitatie naar het secretariaat huisartsopleidingleiden@lumc.nl.