Onderwijs en Opleidingen

MM practicumDe afdeling Medische Microbiologie verzorgt cursorisch onderwijs voor LUMC studenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen (bachelor en master fase). Daarnaast biedt de afdeling mogelijkheden voor stages en afstudeeropdrachten voor studenten van microbiologische, biomedische, of (moleculair) biologische studierichtingen aan universiteit of HBO.

Incidenteel zijn vacatures beschikbaar voor de positie van Onderzoeker in Opleiding (OIO), die in 4 jaar dient te leiden tot een academische promotie.

Tevens verzorgt de afdeling binnen het LUMC de opleiding van artsen tot specialist in de Medische Microbiologie (Arts In Opleiding tot Specialist, AIOS).

Vacatures voor OIO's worden aangekondigd via de vacature pagina van de LUMC website. Voor de instroom van AIOS wordt aangeraden om tijdig in contact te treden met de afdeling, waarbij ook kennisgemaakt kan worden met de afdeling en het specialisme tijdens een meeloopdag. Open sollicitaties met een curriculum vitae van belangstellende artsen en onderzoekers kunnen worden gestuurd aan secretariaat_MM@lumc.nl.

naar boven