Deelnemers

Bent u benieuwd naar de voortgang van de NEO studie? Of wilt u weten welke resultaten de studie tot nu toe heeft opgebracht? Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Tweede meting NEO studie

NEO-2 logo

Wij gaan starten met de tweede meting van de NEO studie. Met een tweede meting kunnen we de ontwikkeling van gezondheid en ziekte volgen in de tijd. Alle deelnemers worden uitgenodigd voor een tweede studiebezoek. Dit doen we op volgorde van het eerste bezoek en ongeacht uw huidige gewicht en gezondheidssituatie. 

Wetenschappelijke publicaties

De belangrijkste bevindigen van de NEO studie worden beschreven op de pagina Resultaten. Regelmatig worden er nieuwe wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Deze worden toegevoegd aan het overzicht van wetenschappelijke publicaties

Privacy

Uw deelname aan de NEO studie is op vrijwillige basis; u bent niet gebonden aan verplichtingen. Daarnaast is uw privacy voor ons van groot belang. Op de pagina Privacy kunt u daar meer over lezen.

Adreswijziging? Geef het door!

Mocht u verhuisd zijn of van huisarts veranderd zijn, dan horen wij dit graag. Onze contactgegevens om uw nieuwe adres of huisarts door te geven, kunt u vinden onder Contact. Of gebruik het webformulier, waarvoor u de inloggegevens per post hebt ontvangen bij de Nieuwsbrief van januari 2017.

U kunt op de website ook informatie vinden over onder andere de huidige stand van zaken en het doel van de NEO studie. En u kunt onze nieuwsbrieven teruglezen.