Bijdragen met een fondsenwervende actie

Naast doneren is het ook mogelijk om geld in te zamelen voor de LUMC Vrienden Stichting op een wijze die aansluit bij uw passies en talenten. Bent u zeer sportief dan kunt u bijvoorbeeld een marathon lopen en mensen in uw omgeving vragen hieraan bij te dragen. Heeft u meer talent voor bakken dan kunt u cupcakes verkopen of een diner organiseren. Bent u een groot organisatietalent dan kunt u een benefietevenement organiseren ten gunste van de LUMC Vrienden Stichting of één van haar projecten. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos.

Wij adviseren u graag bij het opzetten van een initiatief om geld in te zamelen voor de LUMC Vrienden Stichting. Om u zo goed mogelijk te kunnen van dienst te kunnen zijn kan u het beste in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons opneemt. 

Bij het organiseren van een evenement of deelname hieraan blijft de verantwoordelijk bij de organisator of deelnemer liggen. De LUMC Vrienden Stichting heeft niet de mogelijkheid de uitvoering van evenementen over te nemen of financieel bij te dragen aan initiatieven die voor de LUMC Vrienden Stichting worden opgezet. De inkomsten van de Stichting gaan naar de projecten van de LUMC Vrienden Stichting. We hopen dat u hier begrip voor heeft.