Activiteiten

Kom op zaterdag 16 september 2017 terug naar Leiden en beleef een onvergetelijke middag en avond! De Universiteit Leiden opent na het grote succes van vorige jaren wederom de deuren speciaal voor haar alumni. Of u nu recent bent afgestudeerd of decennia geleden: u bent allen welkom tijdens het Alumni Event voorafgaand aan de Nacht van Kunst & Kennis.

      Programma Alumni Event


15.30 uur - Voorprogramma: Speeddating of rondleiding nieuwe Asian Library
Voordat het Alumni Event officieel van start gaat bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het voorprogramma. Maak kennis met andere, nog onbekende alumni tijdens de Speeddating of neem een kijkje in de nieuwe Asian Library tijdens de rondleiding speciaal voor alumni.  
Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u op later tijdstip meer informatie over het voorprogramma en de mogelijkheid om u hiervoor aan te melden.

16.30 uur - Registratie, inloop & start Alumni Event        
Het Alumni Event vindt plaats in de zalen & tuin van de Faculty Club. Tijdens de borrel is er volop gelegenheid om bij te praten met oud-studiegenoten, vrienden, hoogleraren en mede-alumni.

17.15 uur - Opening
De officiele opening van het Alumni Event om 17.15 uur wordt gedaan door Prof.mr. Carel Stolker, Rector Magnificus en Voorzitter College van Bestuur Universiteit Leiden.

17.30 uur - Buffet
Na het maken van een mooie groepsfoto wordt het buffet geopend en kunt u zich onder het genot van een hapje en drankje opmaken voor de Nacht van Kunst en Kennis. 

Tijdens de borrel en diner vinden diverse activiteiten plaats waar iedere jonge en oudere alumnus/alumna aan mee kan doen. Of u nu alleen komt of met uw hele studie-of jaarclub: er is genoeg te doen in en om de Faculty Club!

19.00 uur - Nacht van Kunst & Kennis
Aansluitend aan het Alumni Event kunt u met de Passe-Partout die u van ons krijgt deelnemen aan de Nacht van Kunst & Kennis: het festival boordevol kunst en wetenschap op en rond het Rapenburg. Deze avond wordt georganiseerd door diverse wetenschappelijke en culturele instanties zoals de universiteit zelf en Leidse musea.

Meer informatie & Aanmelden 

Datum

Zaterdag 16 september 2017

Tijden

16.30 - 19.00 uur (vanaf 19.00 uur Nacht van Kunst & Kennis)

Locatie

Faculty Club
 Rapenburg 73
 2311 GJ  Leiden

Doelgroep

Alle afgestudeerden van Universiteit Leiden & partners

Kosten

€ 25,-


Dit is inclusief:

  • Voorprogramma
  • Borrel
  • Maaltijd
  • Passe Partout voor de Nacht van Kunst & Kennis

Registeren 

 Meld u aan via deze link