Locatie en contact

Locatie

De route naar het LUMC

Locatie

De Centrale Bloedafname bevindt zich op de tweede etage. Vanaf de hoofdingang gaat u met de roltrap omhoog en loopt u linksaf langs de winkels en de coffeecorner. Voorbij het kunstwerk ziet u de Centrale Bloedafname aan uw rechterhand.

Komt u met de rolstoel dan gaat u vanaf de hoofdingang rechtdoor langs de roltrap. Voor de Centrale inschrijfbalie gaat u linksaf. Aan het eind van deze gang gaat u rechtsaf, voorbij de apotheek en neemt u de lift naar de tweede etage. De Centrale Bloedafname is richting de winkels direct aan de linkerkant.

Openingstijden

De bloedafname is geopend:

maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Op feestdagen (inclusief 3 oktober: Leidens Ontzet) is de Centrale Bloedafname gesloten.

Drukteschema

Contact

Indien u nog vragen heeft, kunt u deze stellen via bloedafname.kcl@lumc.nl. Hebt u dringende vragen, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 071 - 526 57 55. Dit telefoonnummer is niet bedoeld voor het opvragen van uitslagen.

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Als u toch een klacht over ons heeft, horen wij dit graag van u. Dit geldt ook als u juist tevreden bent. Op deze manier weten we wat wij moeten verbeteren/veranderen en wat juist goed is.

Klachtenprocedure