Locatie en contact

Locatie

De route naar het LUMC

De Centrale Bloedafname bevindt zich op de tweede etage. Vanaf de hoofdingang gaat u met de roltrap omhoog en loopt u linksaf langs de winkels en de coffee corner.

Komt u met de rolstoel dan gaat u vanaf de hoofdingang rechtdoor langs de roltrap. Voor de Centrale inschrijfbalie gaat u linksaf. Aan het eind van deze gang gaat u rechtsaf, voorbij de apotheek en neemt u de lift naar de tweede etage. De Centrale Bloedafname is richting de coffee corner winkels direct aan de linkerkant.

Openingstijden

De Centrale Bloedafname is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur.

We vragen u vriendelijk om voor 16:30 uur te komen. Aanmelden is tot 16:55 uur mogelijk.

Op feestdagen (inclusief 3 oktober: Leidens Ontzet) is de Centrale Bloedafname gesloten.

Drukteschema

Contact

Indien u nog vragen heeft kunt u onze website bezoeken voor meer gedetailleerde informatie. Verder kunt u vragen stellen via een e-mailbericht naar bloedafname.kcl@lumc.nl. Zijn er andere vragen die in deze informatie niet beantwoord zijn dan vragen wij u contact op te nemen met uw behandelend arts of polikliniek.

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen. Als u toch een klacht over ons heeft, horen wij dit graag van u. Dit geldt ook als u juist tevreden bent. Op deze manier weten we wat wij moeten verbeteren/veranderen en wat juist goed is.

Klachtenprocedure