Steun ons onderzoek

Elke dag zetten artsen en onderzoekers van het Leids Universitair Medisch Centrum zich in om ernstige ziektes dichterbij genezing te brengen. Elke dag is weer een klein stapje vooruit om patiënten nieuw perspectief te bieden. Dat stemt hoopvol. Maar zou het niet mooi zijn als we grotere stappen konden nemen?

De wetenschap heeft u nodig

Wetenschappelijk onderzoek kost niet alleen veel tijd maar ook veel geld. Financiering via de reguliere kanalen blijkt helaas niet toereikend. Om urgente problemen op te lossen en sneller tot resultaten te komen zijn aanvullende donaties hard nodig. Hiertoe is de Bontius Stichting opgericht.

Ons onderzoek redt levens

Vroege opsporing van kanker. Herstel van de hartfunctie via insulineproducerende cellen. Voorbeelden van onderzoek waarmee wij wereldwijd bekendheid genieten. Onderzoek dat levens kan redden. Voor bepaalde ziektes is het LUMC zelfs de enige plaats in Nederland waar patiënten geholpen kunnen worden. 

Uw donatie maakt het verschil

De naam van het LUMC is verbonden aan een lange reeks innovaties. En natuurlijk willen wij steeds weer nieuwe mijlpalen bereiken. Dankzij u kan dat. Als donateurs bepaalt u zelf welk onderzoeksproject u steunt. 

Geef voor de wetenschap

Alle middelen die door de Bontius Stichting worden geworven zijn volledig bestemd voor het medisch wetenschappelijk onderzoeksproject van uw keuze.

Wilt u meer weten over actueel onderzoek, donatievormen en fiscale voordelen? Neem dan contact met ons op. 

Hartelijk dank voor uw steun!