Steun het LUMC

Het LUMC wil het beste voor zijn patiënten. U kunt daarbij helpen. Uw gift aan onze fondsen draagt direct bij aan betrokken zorg en nieuwe behandelmethodes die wij nu en aan volgende generaties willen bieden.

Bontius Stichting

De Bontius Stichting werft middelen om wetenschappelijk onderzoek in het LUMC te financieren. Onderzoek is tijdrovend en kostbaar. Daarom heeft het LUMC extra fondsen nodig. Zo kunnen onze onderzoekers hun werk op volle kracht voortzetten en ernstige ziektes dichterbij genezing brengen. Toon uw betrokkenheid bij innovatieve gezondheidszorg met uw donatie aan de Bontius Stichting.

Steun de Bontius Stichting

LUMC Vrienden Stichting

logo-vriendenstichtingMedewerkers van het LUMC zetten zich elke dag in om ernstige ziektes te kunnen genezen. Elke dag is weer een klein stapje vooruit om patiënten nieuw perspectief te bieden. We kunnen gelukkig ook steeds meer. En dat geeft hoop. En toch… Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zijn extra voorzieningen, informatie en afleiding zo belangrijk en hiervoor zijn we op zoek naar uw hulp.

Steun de LUMC Vrienden Stichting