AGE verbindt kennis en praktijk

07 april 2017 | NIEUWSBERICHT

Sinds 2016 zijn de activiteiten op het gebied van ouderengeneeskunde van de afdeling PHEG gebundeld in het afdelingsprogramma AGE. AGE staat voor Academische werkplaats voor Geriatrie in de Eerstelijn en langdurige zorg. Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en andere professionals werken samen binnen AGE, als docenten, onderzoekers en netwerk-vertegenwoordigers. Ouderen uit het Ouderenberaad zijn nauw betrokken.

Door elkaar goed te informeren, gebruik te maken van elkaars expertise en krachten te bundelen, willen we effectief en zichtbaar zijn.

AGE draagt bij aan het verbeteren van gezondheidszorg voor ouderen in de eerste lijn en in de langdurige zorg. Dit doen wij door onderwijs en onderzoek  op het gebied van passende en proactieve zorg. AGE verbindt ouderen, wetenschap en praktijk en ondersteunt zorgprofessionals in de ouderenzorg met kennis en kunde die ertoe doet.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Frederique van Weering (A.M.F.van_Weering@lumc.nl) of Annet Wind (A.W.Wind@lumc.nl).

Het fraaie beeldmerk geeft de verschillende onderdelen weer.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij de afdeling PHEG? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief.