Nieuws

'Leidse Lijnen' is de nieuwsbrief voor relaties van de afdeling PHEG die op papier 2 keer per jaar verschijnt en geregeld als digitale nieuwsbrief wordt verzonden.

De afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde; waar de Huisartsopleiding, de Opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde, de disciplines Public Health en Medische Antropologie samenwerken, waar onderwijs aan studenten wordt gegeven, wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan en waar iedereen zich via 'netwerk en kwaliteit' inzet voor nascholing, kaderopleidingen en zorginnovatie in het werkgebied rond Leiden en Den Haag.

Met 'Leidse Lijnen' willen we over de schutting kijken, naar al die taken en disciplines. De verbinding zoeken door naar al onze relaties lijnen te trekken: de huisartsen, de specialisten ouderengeneeskunde, de onderzoekers, en alle organisaties waarmee we samenwerken. Zo brengen we elkaar op ideeën, stimuleren elkaar en bovenal: leren we van elkaar!

In het papieren magazine interviews, korte verslagen van evenementen en zeker ook foto's van de mensen waar het om draait. In de digitale nieuwsbrief die u per mail kunt ontvangen en terug kunt vinden op de website interessante actuele berichten en meer details door te klikken op voor u interessante links.

De Leidse lijnen in 2017.

Via de link aanmelden voor de digitale nieuwsbrief ...