NFK vragenlijst - inschrijving van 15 tot 28 september

Op 15 september a.s. start de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) een peiling om meer inzicht te krijgen in de informatiebehoefte en -voorziening van mensen met een verhoogd risico op kanker en of zij zich gesteund voelden door het ziekenhuis en de huisarts.

Verhoogd risico op kanker, wat is jouw ervaring?

Je hebt een verhoogd risico op kanker, wat vind jij van de informatievoorziening en ondersteuning? De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) is op zoek naar de ervaringen van mensen die een erfelijkheidsonderzoek hebben gehad, waaruit bleek dat zij een verhoogd risico op kanker hebben. NFK heeft daarom een nieuwe Doneer Je Ervaring-vragenlijst opengezet.
Welke informatiebehoefte had je en welke informatie heb je daadwerkelijk gekregen? Had je een vast aanspreekpunt in het ziekenhuis en welke rol speelde je huisarts als het gaat over je verhoogde risico op kanker?

Voorinschrijven of direct invullen
Wanneer je je voor 15 september inschrijft via onderstaande link, ontvang je de vragenlijst automatisch in je mail. Vanaf 15 september kun je de vragenlijst direct invullen op de website van NFK. We vragen je graag om anoniem je ervaring te delen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. 

Doneer Je Ervaring: Schrijf je in!

Waarom deze vragenlijst?

Met de uitkomsten van de vragenlijst kunnen we nog beter de belangen van mensen met een verhoogd risico op kanker behartigen. De uitkomsten worden op 3 november a.s. gepubliceerd op www.nfk.nl.

Dit onderzoek wordt gedaan door Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) in samenwerking met de aangesloten kankerpatiëntenorganisaties.