Voorlichting

Geboortemail

Tijdens de zwangerschap krijg je als zwangere veel nieuwe informatie. In de regio Leiden is alle algemene informatie voor zwangeren gelijk. Het maakt niet uit of je bij een verloskundige of een gynaecoloog onder controle bent. Deze informatie heet Geboortemail. Je ontvangt de Geboortemail via de mijnLUMC app of wekelijks via de mail met informatie die past bij de zwangerschapsduur. Zo ben je altijd goed geinformeerd.

Geboortemail in de ' MijnLUMC-app' 

Ben je onder controle in het LUMC? Installeer dan de ' MijnLUMC-app'. Naast informatie over je afspraken is ook de GeboorteMail terug te vinden in de app. 

Aanmelden voor Geboortemail

Je kunt je aanmelden om Geboortemail te ontvangen. Vergeet niet je aanmelding te bevestigen via de mail die je hierna ontvangt.

Na aanmelding ontvang je gedurende je zwangerschap wekelijks Geboortemail met het laatste nieuws over de zwangerschap. Om deze informatie te kunnen en blijven ontvangen is het verstandig om info@geboortezorgleidenenomstreken.nl toe te voegen als ‘veilige afzender’ in je contactpersonen/adresboek. Geboortemail start vanaf 9 weken zwangerschap