Bevalling

Onze zorg

Bij GeboorteHuis Leiden heeft u samen met ons de regie. Dit betekent dat u betrokken wordt bij alle keuzemogelijkheden en meebeslist over de zorg die u krijgt. Wij bieden u op deze manier de allerbeste verloskundige zorg. Alle verloskundige zorgprofessionals zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig.

Gezinsgerichte zorg

U wordt continu begeleid voor, tijdens en na de bevalling. Wij bieden u gastvrijheid door onze excellente service in een gastvrij verblijf. Wij richten ons op uw gezin door de zorg rondom u en uw naasten te organiseren. U blijft als moeder en kind dan ook altijd bij elkaar. Onze bijzondere omgeving (Healing environment) is volledig gericht op een positieve beleving in ons unieke GeboorteHuis Leiden.

Tijdens uw opname in GeboorteHuis Leiden verblijft u in één van onze GeboorteKamers. Ook is er gelegenheid voor uw partner om 24 uur per dag bij u te verblijven binnen de geborgenheid en privacy van uw eigen kamer. U beschikt over eigen sanitair en u zult, ook als u gaat bevallen, op deze kamer verblijven. 

Het eerste kwartaal 2018 is GeboorteHuis Leiden helemaal klaar. Tot die tijd maken we ook gebruik van de verpleegvloer op J11. Lees meer op de pagina 'Wie zijn wij'.