Hotels en pensions

Hotels en pensions met speciale prijsafspraken

Het LUMC heeft met een aantal hotels speciale prijsafspraken gemaakt.

 • Ibis Hotel Leiden, Stationsplein 240-242, 2312 AR Leiden,
  telefoon: 071 516 00 00.
  Website
  : www.ibishotel.com/nl/hotel-8087-ibis-leiden-centre/index.shtml

  Het Ibis Hotel ligt direct naast Leiden Centraal Station en aan de overkant van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Annuleren is kosteloos.
  U kunt gebruik maken van de korting mits deze door een medewerker van het Patientenservicebureau LUMC wordt geboekt of na 16.30 uur en in het weekend door de medewerkers van de Beveiliging in de centrale hal. Overnachtingen zijn voor eigen rekening.
    
  EenpersoonsTweepersoons
  Standaardkamer incl. ontbijt€ 88,00 € 98,00
      
 • Fletcher Wellness Hotel Leiden, Bargelaan 180, 2333 CW Leiden,
  telefoon: 071 870 02 60.

  Website:  www.wellnesshotelleiden.nl 

  Het Fletcher Wellness Hotel Leiden ligt in het centrum van Leiden, op slechts 1 minuut lopen van het centraal station. Het biedt ruime kamers met uitzicht op de stad, een wellnesscentrum en gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten.
  U kunt gebruik maken van de korting mits deze door een medewerker van het Patiëntenservicebureau LUMC wordt geboekt of na 16.30 uur en in het weekend door de medewerkers van de Beveiliging in de centrale hal. 
  Kosteloos annuleren tot 12.00 uur dag van aankomst.


  EenpersoonsTweepersoons
  Luxe kamer€ 75,00 € 89,50
  Incl. ontbijtbuffet, internet en fitness.
  Bovengenoemde prijzen zijn per kamer, per nacht, inclusief 6% B.T.W., exclusief € 2,50 toeristenbelasting per persoon per nacht en op basis van beschikbaarheid.
  Tevens een mogelijkheid om een personeelsmaaltijd te bestellen inclusief 1 consumptie (koffie, thee, water, bier, fris, wijn) voor €15,50 per persoon. Dit kan de ene dag nasi, een lekkere pasta of in de winterse maanden een stamppot zijn.
 • Logeeradres Annahof, Familie Van den Berg, Oegstgeest

  Het logeeradres Annahof is een logeeradres bij familie Van den Berg in huis. De ruimte is op zolder met een eigen kamer met eigen douche en toilet.
  Het ligt in een rustige omgeving en het LUMC is makkelijk te bereiken.
  De bus is ongeveer 90 meter van het huis verwijderd. Die rijdt 2 keer per uur direct naar het LUMC, duurt 22 minuten.
  Met de fiets is het LUMC goed te doen. Het is bijna 3 km fietsen. De fiets kan buiten in de tuin geparkeerd worden. Bij ons huis is voldoende parkeergelegenheid . En met de auto is het LUMC goed te bereiken.
  U kunt gebruik maken van dit logeeradres mits deze door een medewerker van het Patiëntenservicebureau LUMC wordt geboekt.

  Een persoonTwee personen
  Kamer€ 30,00 per nacht€ 60,00 bij één nacht
  € 45,00 bij meerdere nachten

  Incl. ontbijt. De eigenaren van het logeeradres hebben een kat. Roken in huis en tuin is verboden.
  Het logeeradres is onderdeel van een woonproject, de eigen tuin is beschikbaar, de gemeenschappelijke tuin niet. Het huren van de kamer is voor eigen risico.

 • Hotel Nieuw Minerva, Boommarkt 23, 2311 EA Leiden,
  telefoon: 071 512 63 58.
  Website: www.nieuwminerva.nl

  City Hotel Nieuw Minerva ligt in het historisch stadcentrum van Leiden, op loopafstand van het Centraal Station en het LUMC (15 min). City Hotel Nieuw Minerva ligt aan één van de Leidse grachten en is gevestigd in 6 aaneengesloten 16e eeuwse grachtenpanden.


  Patiënten van het LUMC krijgen een korting van 10% op de reguliere kamerprijs per nacht zoals op de website genoemd. De korting geldt voor de kamerprijs, en niet voor bijkomende extra’s zoals bijvoorbeeld ontbijt.
  U kunt gebruik maken van de korting mits deze door een medewerker van het Patiëntenservicebureau LUMC wordt geboekt of na 16.30 uur en in het weekend door de medewerkers van de Beveiliging in de centrale hal. Overnachtingen zijn voor eigen rekening.

  Voor alle boekingen geldt dat ze tot 18.00 uur de dag voor aankomst kosteloos kunnen worden geannuleerd.

  Bovengenoemde prijzen zijn per kamer, per nacht, inclusief 6% B.T.W., exclusief toeristenbelasting € 2,50 per persoon per nacht (onder voorbehoud van wijziging) en op basis van beschikbaarheid.
  Houdt u er rekening mee dat het hotel niet over een lift beschikt.