Contact Algemeen

Ons algemeen telefoonnummer is 071 526 91 11 en ons adres Albinusdreef 2 in Leiden. Zoekt u informatie van bijvoorbeeld een afdeling of polikliniek? Die vindt u via de link hieronder. Lees ook meer over verloren en gevonden voorwerpen en het maken van geluid- en beeldopnames in het LUMC.

Adres en contact LUMC (hoofdgebouw)

Bezoekadres LUMC
Albinusdreef 2
2333 ZA Leiden

Postadres:
Postbus 9600
2300 RC Leiden

Let op: vermeld altijd de interne postlocatie van de geadresseerde.

Algemeen telefoonnummer: 071 526 91 11

Spoed: Meer over Spoedeisende zorg 

Routekaart en Plattegrond:

Route en parkeren

Het LUMC staat naast bus- en treinstation Leiden Centraal. We raden dan ook aan om met het openbaar vervoer te komen. Komt u met de auto? Zorg dan dat u minimaal 30 minuten van tevoren komt. Het kan druk zijn rond onze parkeergarage.

Werkzaamheden Rijnsburgerweg 6 tot en met 8 mei

Van maandagavond 6 mei 19.00 uur tot en met woensdagochtend 8 mei 5.00 uur wordt er aan de Rijnsburgerweg gewerkt. Door deze werkzaamheden is in de 2 nachten (19.00 uur– 05.00 uur) geen verkeer mogelijk over de Rijnsburgerweg vanuit de binnenstad richting LUMC. Daarvoor geldt een omleidingsroute. Overdag op dinsdag is de Rijnsburgerweg wel open, maar zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te begeleiden.

Hoofdgebouw: route en voorzieningen

Vind uw weg binnen het LUMC met de verwijsborden, routenummers en plattegrond. U kunt ook bij de informatiebalie terecht.

Uitwisseling kennis & intellectueel eigendom

Luris (Knowledge Transfer Office)

Lees meer over Luris

Adres en contact

LUMC Directoraat Luris
Albinusdreef 2 - Locatie: P5
2333 ZA Leiden
Telefoon: +31 (0)6 46 33 63 38

Gevonden voorwerpen en (beeld)opnames maken

Lees meer over verloren voorwerpen binnen het LUMC. Bekijk ook de regels voor het maken van beeld- en geluidsopnames en het gebruik van drones in de omgeving van het LUMC.