LUMC als werkgever

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Werken bij het LUMC is dan ook meer dan alleen een salaris. Het is uitdagend, veelzijdig en betekenisvol. Wij zetten ons in voor een goede balans tussen werk en privé, en zorgen voor een prettige werkomgeving. Daarbij bieden we je zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC 70% van je pensioenpremie betaalt. 

 

Uitreiking Randstad Award

 

Meest aantrekkelijke werkgever 2019

Het LUMC is door uitzendbureau Randstad voor de vierde keer uitgeroepen tot de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland in de non-profit sector. Volgens het uitzendbureau is het LUMC een uitdagende werkomgeving met een hoge mate van kennisuitwisseling.  Het LUMC werd in 2015 voor het laatst verkozen tot beste werkgever in de non-profitsector. Dit jaar waarderen medewerkers vooral dat het LUMC werk maakt van een veilige leercultuur, waarbinnen de professionals elkaar intellectueel uitdagen om tot steeds betere oplossingen voor de gezondheidszorg te komen. Dat laatste is dan ook de belangrijkste motivatie voor medewerkers om bij het LUMC te werken: 

"Het verschil kunnen maken in de gezondheid van mensen." 

Randstad Award Afdelingen