Arts in opleiding tot specialist Pathologie

Facilities & support staff

Your position

Heb je de opleiding tot arts afgerond en ben je op zoek naar een opleiding tot specialist in de klinisch-pathologische diagnostiek? Dan is deze vacature misschien wel de juiste voor jou!

In short

• De klinisch-pathologische diagnostiek is jouw gebied
• Je specialiseert je in meerdere deelgebieden van de Pathologie inclusief de bijbehorende moleculaire diagnostiek
• En je werkt mee aan wetenschappelijk onderzoek of combineert de opleiding met een promotieonderzoek

What you do

Als arts in opleiding tot specialist (aios) ben je de spil van de klinisch-pathologische diagnostiek. Onder leiding van een patholoog specialiseer je je in dit vakgebied en besteed je onder andere aandacht aan de histologie, cytologie, en moleculaire diagnostiek van de verschillende deelgebieden binnen ons vakgebied. Daarnaast word je aangemoedigd om binnen de onderzoekslijnen van de afdeling wetenschappelijke activiteiten te ontplooien of voort te zetten.  

What we ask

Je bent een gemotiveerde collega die onlangs een arts-opleiding heeft afgerond. Bij voorkeur heb je ook relevante onderzoekservaring opgedaan, maar wij nodigen kandidaten zonder deze ervaring ook van harte uit te reageren. Verder beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Herken je jezelf in deze criteria? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

More information

Voor deze functie zullen wij referenties opvragen.

Je kunt ook contact opnemen met dr. Ingeborg Bajema, plaatsvervangend opleider Pathologie, i.bajema@lumc.nl, telefoon: 071 526 66 21

Stories from our colleagues

Read stories from our colleagues here

Your workplace

Op de afdeling Pathologie van het LUMC wordt klinische diagnostiek gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast worden de onderzoeksresultaten vertaald naar toepassingen in de patiëntenzorg. De afdeling heeft specialisaties in de oncologie, immunopathologie en moleculaire pathologie.

Your career at the LUMC

Het LUMC faciliteert je bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van wat het LUMC je heeft te bieden.  

Contact: de heer prof. Vincent Smit, afdelingshoofd/opleider Pathologie
071 526 66 28  
v.t.h.b.m.smit@lumc.nl

Apply