Verpleegkundigen Flexpool

Facilities & support staff

Your position

Ben je op zoek naar een functie als verpleegkundige met veel afwisseling en uitdaging, en waar je je verder kunt ontwikkelen? Op de Acute Opname Afdeling (AOA), de verpleegafdeling Interne Geneeskunde (VIG) en het Transplantatie Centrum (TRAX) werken we continu aan innovatie en zorgvernieuwing, wat betekent dat we snel ontwikkelen en groeien. We zoeken dan ook meerdere enthousiaste verpleegkundigen die ons team komen versterken. Sluit jij bij ons aan?

In short

• Binnen deze flexpool kom je in aanraking met zowel acute als geplande zorg, kort- en langdurige opnames en een grote diversiteit aan specialismen
• We werken actief aan het ontwikkelen van nieuwe processen en het professionaliseren van het verpleegkundig vak
• Binnen het centrum zijn mogelijkheden om te groeien en het biedt de perfecte basis om je in de toekomst te specialiseren
• Je wordt ingewerkt en gaat aan de slag op de verschillende afdelingen van de flexpool, maar je krijgt wel een dienstverband voor een vast aantal uur per week
• Zowel junior als senior verpleegkundigen nodigen we van harte uit te solliciteren

What you do

Als verpleegkundige in de flexpool werk je op verschillende afdelingen. Je werkt op de Acute Opname Afdeling (AOA), de Interne Geneeskunde (VIG) en het Transplantatie Centrum (TRAX). De AOA en de VIG vormen samen het Centrum voor Ongeplande Opname (CVOO) en dit is momenteel de locatie waar we patiënten met een verdenking of bewezen COVID-19-infectie worden opgevangen. Op de AOA worden patiënten met een acute opname-indicatie opgenomen. Patiënten verblijven maximaal 48 uur op de AOA en deze hoge turnover betekent voor jou veel afwisseling op een dag. Op de AOA werk je met verschillende specialismes en kan de complexiteit van de zorgvraag verschillen. Klinisch redeneren is op deze afdeling dan ook een belangrijk onderdeel van je werk. Als verpleegkundige op de Interne Geneeskunde draag je zorg voor patiënten met nierziekten, maag- darm- leverziekten en infectieziekten. De zorg die je verleent is complex en gespecialiseerd, maar kan ook routinematig zijn. Tijdens het werken op de Interne Geneeskunde ontwikkel je een sterke klinische blik en voer je veel verpleegtechnische handelingen uit. Ook is een afdeling binnen het CVOO onder andere gericht op de opname en het herstel van de patiënten. Hier ligt zowel de nadruk op acute medische zorg als op het functioneel herstel van de oudere patiënt. Daarbij richt je je ook op de zorg rondom het ontslag en zorg je hierbij voor een goede begeleiding en ondersteuning. Deze afdeling is in opstartfase en zal komende maanden verder groeien. Ten slotte is het Transplantatie Centrum onderdeel van de flexpool. Op de Transplantatie-afdeling ben je medeverantwoordelijk voor de zorg rondom de screening, de orgaantransplantatie en de bijbehorende nazorg van de patiënt. Deze patiënten hebben intensieve zorg nodig waarbij er zowel op jouw chirurgische als internistische kennis een beroep wordt gedaan.

What we ask

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde verpleegkundige en hebt de opleiding mbo-V of hbo-V op zak. Als je al werkervaring als verpleegkundige hebt opgedaan, dan is dit mooi meegenomen. Heb je dit nog niet? Geen probleem, ook net afgestudeerde verpleegkundigen nodigen we van harte uit te solliciteren! We vinden het belangrijk dat onze patiënten hoogwaardige, effectieve en zorgzame behandeling krijgen. Het Centrum staat voor efficiëntie, veiligheid en ontwikkeling. Spreekt dit jou aan en heb je een flexibele en open instelling, ben je leergierig en kun je snel schakelen, dan zoeken wij jou!

More information

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's.

Voor deze vacature vragen wij twee referenties op.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt in eerste instantie maximaal € 3.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7M, CAO UMC).

Binnen het Centrum voor Ongeplande Opnamen hebben we nog meer leuke vacatures. Klik hier om de andere vacatures te bekijken!  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Timpe Tekelenburg

Timpe Tekelenburg

"I never have to wonder about the purpose of my work."

Your workplace

Door te werken in de flexpool zit je dicht bij nieuwe ontwikkelingen, innovatieve processen en doe je ruime kennis en ervaring op. Daarnaast hechten we groot belang aan de ontwikkeling van de individuele verpleegkundige én de ontwikkeling van het verpleegkundig vak. Scholing en ruimte voor groei en verantwoordelijkheid is hier onderdeel van. Ga je in de flexpool aan de slag, dan start je met een inwerktraject van enkele maanden, afgestemd op jouw behoefte en achtergrond. Uiteindelijk verwachten we dat je inzetbaar bent op meerder afdelingen binnen de flexpool.

Your career at the LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Leontine Kakebeke, verpleegkundig teamleider CVOO
071-529 64 83
l.m.kakebeke@lumc.nl

Apply