Obstetrieverpleegkundigen

Facilities & support staff

Your position

“Ik kan me geen afdeling met meer afwisseling, uitdaging en dynamiek voorstellen. Je bent bij een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Bovendien leveren we gespecialiseerde zorg die je nergens anders in Nederland vindt.” En dit alles doen we met een hecht team dat met veel passie werkt in een fijne, saamhorige en open sfeer.

In short

• Je werkt op een vernieuwde afdeling
• Je geeft gespecialiseerde zorg aan moeder en kind
• Je komt te werken in een hecht team 

What you do

Ben jij als obstetrieverpleegkundige op zoek naar een baan in een moderne werkomgeving? Dan ben je bij ons in GeboorteHuis Leiden aan het juiste adres. Je komt te werken op een splinternieuwe afdeling met 32 geboortekamers waar jij vrouwen en hun baby’s alle mogelijke hulp biedt tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Dit doe je samen met een team van verpleegkundigen, artsen in opleiding tot specialist , gynaecologen, verloskundigen, lactatiekundigen en kraamverzorgenden. Het werk op onze afdeling biedt uitersten: zo kunnen zich zorgsituaties voordoen met blije of verdrietige momenten. Je begeleidt niet alleen eerste- of tweedelijns bevallingen, maar ook vrouwen met een derdelijns indicatie worden bij ons opgenomen. Onze patiënten komen vanuit heel Nederland omdat wij gespecialiseerde zorg bieden die je nergens anders in Nederland vindt. Ben jij nieuwsgierig geworden naar ons? Kom een dag met ons meelopen!

What we ask

Wij zijn op zoek naar jou: een enthousiaste obstetrieverpleegkundige met een patiëntgerichte en collegiale instelling. Jij hebt de obstetrie- of O&G-opleiding succesvol afgerond en hebt bij voorkeur één jaar relevante werkervaring. Je zet je volledig in om de allerbeste zorg te bieden aan onze patiënten. Je weet van aanpakken en kunt goed omgaan met complexe zorgsituaties. Ook als dat betekent dat je dag niet altijd verloopt zoals je gepland had. Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we jouw sollicitatie snel te ontvangen! Let op: wij zoeken meerdere verpleegkundigen voor deze afdeling!

More information

Ben je nieuwsgierig naar de afdeling en het team? Bel ons dan voor een afspraak; we laten je graag de afdeling zien en je kennismaken met het team.  

Voor meer informatie over de afdeling, bekijk onze afdelingspagina en bekijk onze video

Hadewych Kuijpers

Hadewych Kuijpers

Read more

Your workplace

GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio. Daarnaast werken we nauw samen met de afdeling Neonatologie en medische disciplines en verloskundigen uit de regio. Partners kunnen blijven slapen en we coachen ouders of verzorgers in de dagelijkse zorg voor hun pasgeborene(n), zodat zij dit zoveel als mogelijk zelf kunnen doen. Heeft een pasgeborene medium care nodig? Dan blijft de pasgeborene bij de moeder op de kamer. Kortom, gezinsgerichte zorg staat bij ons centraal en blijven we continu verder ontwikkelen. 

Your career at the LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: mevrouw Jacqueline Verloop of mevrouw Jolanda Nieuwenbroek, verpleegkundig teamleiders
071 529 74 69  

Apply