Opleiding tot Medium Care Verpleegkundige

Facilities & support staff

Your position

“Werken in een omgeving waar je 24/7 alert moet zijn en waar de gezondheid van patiënten acuut kan veranderen.” Spreekt jou dit aan, ben je klaar met je studie Verpleegkunde en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan leiden wij je graag op tot Medium Care verpleegkundige.

In short

• Je leert zelfstandig voor onze patiënten te zorgen
• Geen dag is hetzelfde op de Medium Care
• Na deze opleiding weet je precies hoe je moet handelen tijdens acute situaties
• Op de Medium Care werken we met een zeer diverse patiëntengroep
• De opleiding duurt een jaar en heeft per jaar zes startmomenten

What you do

Op de Medium Care liggen patiënten die bijvoorbeeld herstellende zijn van een ingrijpende operatie. Maar soms komt de opname ook onverwachts, bijvoorbeeld na een ongeval of een ernstige aandoening. Eén ding hebben de patiënten met elkaar gemeen: hun gezondheid is kwetsbaar. Tijdens onze opleiding tot Medium Care Verpleegkundige leren wij je hoe je zelfstandig de zorg voor deze patiënten op je neemt. Tegelijkertijd begeleid jij de patiënten, hun familie en bezoekers. Ook leren wij je hoe te handelen als de situatie van een patiënt acuut verandert. Je werk is afwisselend en onvoorspelbaar! Je wordt opgeleid tot Medium Care verpleegkundige in een universitaire setting. Dit betekent dat je te maken hebt met een uitdagende en veelzijdige patiëntengroep en werkt in een dynamische omgeving. Is dit iets voor jou?

What we ask

Je hebt een verpleegkundige vooropleiding op mbo- of hbo-niveau en beschikt over minimaal een jaar ziekenhuiservaring na je diplomering. Je bent leergierig en positief ingesteld. Je kunt goed omgaan met stressvolle situaties en beschikt over een behoorlijke mate van zelfkennis. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je servicegericht naar patiënten, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct!

More information

Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor de duur van de opleiding met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC). Na je opleiding ga je maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8B, CAO UMC) verdienen. De opleiding tot Medium Care verpleegkundige duurt een jaar en heeft per jaar zes startmomenten. 

Eerst een dagje meelopen? Dat kan! We laten je graag onze afdeling zien. De selectie voor de opleidingsplekken in mei 2022 en september 2022 vindt plaats d.m.v. een assessment en een selectiedag (20 januari 2022). Houd deze dag dus vast vrij in je agenda. Het assessment is een e-assessment en kan je ongeveer 2 weken voor de selectiedag maken. Om alvast een beeld te krijgen van onze afdeling, kun je ook hier onze Instagram Takeover bekijken.  

Voor deze vacature kunnen referenties worden opgevraagd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Eline de Vreugd

Eline de Vreugd

Read more

Your workplace

De afdeling Intensive Care beschikt over 45 bedden, verdeeld over twee volwassen units, een kinderunit en een Medium Care unit. Op de afdeling worden patiënten verpleegd met zeer uiteenlopende aandoeningen. De Medium Care unit vormt een belangrijk onderdeel in de keten tussen Intensive Care en de verpleegafdelingen van het LUMC. De Medium Care unit beschikt over acht bedden en is gelegen naast de Intensive Care units waar intensief mee wordt samengewerkt.

Your career at the LUMC

Of je nu een starter of ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken. Er zijn binnen beide afdelingen veel mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Contact: Marion Stroot, verpleegkundig teamleider Medium Care, afdeling Intensive Care
071 529 91 96

Apply