ANIOS Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Facilities & support staff

Your position

Ben jij een basisarts die betekenisvol wil zijn in het leven van patiënten met complexe psychiatrische problematiek? Kun jij uit de voeten in een dynamische omgeving en weet je je staande te houden in stressvolle situaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In short

• Je werkt voor LUMC Curium in Oegstgeest
• Je biedt (medicamenteuze) behandeling aan kinderen, jongeren en hun gezin
• Je verricht intakes, kinderpsychiatrisch onderzoek en overige diagnostische werkzaamheden met betrekking tot psychiatrische- en somatische problematiek
• Je biedt zorg gericht op perspectief en samenwerking in het netwerk rondom het gezin 

What you do

Als anios bij LUMC Curium werk je met kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek. Je houdt intakes, verricht kinderpsychiatrisch onderzoek en bent verantwoordelijk voor overige diagnostische werkzaamheden met betrekking tot psychiatrische- en somatische problematiek. Onder supervisie van een regiebehandelaar draag je bij aan de diagnostiek en het vaststellen en uitvoeren van het behandelplan. Hierbij houd je er rekening mee dat je zorg biedt die zich richt op perspectief en samenwerking in het sociale en professionele netwerk rondom het gezin. Je kunt goed praten, kijken en luisteren, en durft door te vragen. Aan de patiënt, maar ook aan je collega’s. Jouw collega’s, a(n)ios en kinder- en jeugdpsychiaters, kunnen bovendien bij jou aankloppen als ze vervanging zoeken. Tevens participeer je in een bereikbaarheidspoule ten behoeve van piketdiensten en voorwachten.

What we ask

Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde arts met kennis van en affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie. Je hebt een goed gevoel voor humor, relativeringsvermogen en een groot probleemoplossend vermogen. Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving, waaronder de WGBO, de Jeugdwet en de WvGGZ. Verder ben je geïnteresseerd in multidisciplinaire samenwerkingen en kun je je goed inleven in anderen. Je bent doortastend, flexibel en betrokken. Je beschikt niet alleen over goede communicatieve en sociale vaardigheden, maar bent ook daadkrachtig en stressbestendig.

More information

Voor deze vacature kunnen we referenties opvragen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stories from our colleagues

Read stories from our colleagues here

Your workplace

Per 1 januari 2021 is Curium onderdeel van het LUMC. Integratie met de afdeling Psychiatrie van het LUMC is een logische stap in onze samenwerking. De afdeling Curium blijft op de locaties in Gouda en Oegstgeest. LUMC Curium is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie dat zorg biedt aan patiënten met complexe problematiek. De inhoud van onze individuele behandeltrajecten staat altijd voorop. We kijken goed naar wat nodig is en ook naar wat níét nodig is. Je werkt op klinische of poliklinische afdelingen van LUMC Curium (Oegstgeest), maar kunt ook ingezet worden in het LUMC.

Your career at the LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze aantrekkelijke fietsregeling en is het mogelijk om in je pauze heerlijk te eten in het bedrijfsrestaurant waar onze producten vers bereid worden.

Contact: Anne Krabbendam, kinder- en jeugdpsychiater, afdeling KJP Curium
06-54626556

Apply