Kom kennismaken met de Masteropleidingen in het LUMC

8 oktober 2018• NIEUWSBERICHT

Wil jij alles weten over onze masters Geneeskunde, Biomedicial Sciences, Vitality and Ageing en Farmacie? Kom dan op vrijdag 2 november naar in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) tijdens de Masterdag van de Universiteit Leiden en ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben.

Tijdens de Masterdag kun je presentaties bijwonen, vragen stellen aan studieadviseurs en onder het genot van een mastermuffin een praatje maken met masterstudenten en alumni. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van onze masters en de carrièremogelijkheden na het behalen van je diploma. 

Aankomende masterstudenten van Farmacie kunnen na de opleidingspresentatie tijdens speeddates in gesprek gaan met verschillende apothekers uit het werkveld. Wil je toch meer weten over de master Vitality and Ageing? Blijf dan na de opleidingspresentatie even hangen bij de chat & lunch. De LUMC-masters presenteren zich in gebouw 1 van het LUMC. Het gehele LUMC-programma en de tijden lees je in onze agenda.

Buiten het LUMC is er op 2 november ook voldoende te doen. Proef bijvoorbeeld de sfeer op de universiteit of in de stad. Wil je weten welke activiteiten er allemaal zijn? Het volledige programma van de Masterdag is terug te vinden op de website van de Universiteit Leiden.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Masterdag

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij het LUMC?
Abonneer u dan op onze tweewekelijkse nieuwsbrief of neem een abonnement op het LUMC Magazine.