Tijdelijk minder parkeerplekken op terrein LUMC door vervanging parkeerinstallaties

6 November 2018• NEWSITEM

Vanaf donderdag 8 november worden alle parkeerinstallaties op het terrein van het LUMC vervangen. Medewerkers en patiënten kunnen door afgesloten rijbanen, afzettingen en omleidingen enige overlast ervaren. In de tweede week van december moeten alle werkzaamheden zijn afgerond.

De installaties worden één voor één vervangen. Het parkeerbeheer hoopt op deze manier zoveel mogelijk parkeerlocaties tegelijk open te houden. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. 

Twee systemen

Omdat de installaties stapsgewijs worden vervangen, draaien er in november en de eerste paar weken van december twee systemen naast elkaar. In de parkeergarage worden er naast de al bekende betaalautomaten ook nieuwe automaten geplaatst. Het is daarom belangrijk dat u oplet bij welke slagboom u inrijdt. Bij de nieuwe automaten kunt u namelijk alleen maar betalen als u via een nieuwe slagboom de parkeergarage bent ingereden. Om verwarring te voorkomen zet het parkeerbeheer extra mensen in die het proces gaan begeleiden. 

Stay informed on the latest news of the Leiden University Medical Center, and sign up for our biweekly newsletter or subscribe to our LUMC Magazine.