Prijzen en subsidies

Scriptieprijs voor het beste stageverslag Geneeskunde of Biomedische wetenschappen

Op 4 april 2017 reikt de LUMC Alumni Vereniging voor de elfde maal de scriptieprijs uit aan de student met het beste stageverslag Geneeskunde of Biomedische wetenschappen (Ba/Ma).

Voldoet je verslag aan de volgende criteria:

-origineel qua onderzoek;
-maatschappelijk relevant onderwerp;
-heeft een kop en een staart;
-bevat een heldere hypothese, onderzoeksopzet, methoden, resultaten, discussie,  conclusies en aanbeveling(en);
-beoordeeld tussen 1 september 2015 en 31 augustus 2016 met een cijfer.

De winnaar ontvangt € 1.000,- en houdt een voordracht van 15 minuten over zijn/ haar onderzoek tijdens de voorjaarsbijeenkomst van de Alumni Vereniging op 4 april 2017.

Aanmelden: Stuur je eindverslag (Word of PDF) met het eindcijfer, een motivatiebrief en kort CV naar alumni@lumc.nl. Aanmelden kan tot en met woensdag 1 februari 2017. Het bestuur van de alumni vereniging communiceert uiterlijk 20 maart 2016 aan alle inzenders over de uitslag.

Postadres: LUMC Alumni Vereniging, Postbus 9600, 2300 RC, Leiden, Postzone: J0-P, telefoonnummer 071-5266482.

Subsidieplan

Mocht u zelf een goed idee hebben voor een activiteit die de Alumni Vereniging zou moeten organiseren? Dan kunt u aanspraak maken op ons subsidieplan. Jaarlijks zet de Alumni Vereniging geld opzij om ideeën van onze leden te kunnen financieren. Wilt u hier aanspraak op maken? Stuur dan een e-mail naar de uitvoerend secretaris van de Alumni Vereniging, vermeld hierin het idee en een kostenplaatje, vervolgens zal uw plan besproken worden tijdens de eerstvolgende bestuursvergadering.

M.F.L.S.

De Vereniging van de Medische Faculteit der Leidse Studenten (M.F.L.S.) is de studievereniging voor alle studenten Geneeskunde en Biomedische wetenschappen in Leiden. De leden van de M.F.L.S. zijn niet alleen toekomstig leden van de Alumni Vereniging, maar ook toekomstig collegae van de huidige alumni. Dit logische verband tussen student en alumnus is dan ook terug te vinden in de verhouding tussen de M.F.L.S. en de LUMC Alumni Vereniging.

Zo wordt jaarlijks de Alumni Vereniging-lezing georganiseerd in samenwerking met de M.F.L.S.
Onderdeel hiervan is de Alumni-Studenten borrel. Hier kunnen studenten en alumni elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zijn studenten aanwezig bij de symposia van de Alumni Vereniging en kunt u hen hier altijd aanspreken.

M.F.L.S.-website