Transplantatie Centrum

Onderzoek en innovatie

Het LUMC Transplantatie Centrum heeft onderzoek hoog in het vaandel en is trots op het onderzoek dat haar medewerkers verrichten op het gebied van orgaan- en weefseltransplantatie.

Dit onderzoek is innovatief, multidisciplinair en is nauw verweven met verschillende onderzoekprofielen binnen het LUMC. Onderzoek wordt mogelijk gemaakt door onze patiënten. We vragen aan alle patiënten, voorafgaand aan een transplantatie, of zij willen deelnemen aan klinisch onderzoek. Het staat iedereen natuurlijk vrij om hier wel of niet aan deel te nemen.

Steun ons

Het LUMC Transplantatie Centrum wil de beste zorg voor zijn patiënten. U kunt daarbij helpen. Uw gift aan onze fondsen draagt direct bij aan betrokken zorg en nieuwe behandelmethodes die wij nu en aan volgende generaties willen bieden.

Via de Bontius Stichting werven wij middelen om wetenschappelijk onderzoek te financieren. Onderzoek is tijdrovend en kostbaar. Daarom hebben wij extra fondsen nodig. Zo kunnen onze onderzoekers hun werk op volle kracht voortzetten. Toon uw betrokkenheid bij innovatieve gezondheidszorg met uw donatie aan de Bontius Stichting.