Denise Ong, managementassistent

Denise Ong werkt sinds 2006 bij het LUMC: “In het LUMC zijn heel veel mogelijkheden voor mij als managementassistent. Ik heb al op verschillende afdelingen gewerkt en het voelt voor mij vertrouwd. Ik ga hier nooit meer weg.”

Zo begon zij in 2006 op de afdeling Financiën als managementassistent. Hier heeft zij vijf jaar gewerkt, totdat de afdeling ging reorganiseren. Denise vertelt: “Als managementassistent had ik natuurlijk veel contact met andere afdelingen binnen het LUMC. Ik pakte meteen mijn kans toen er een vacature vrijkwam bij een andere afdeling.” 

Genoeg kansen binnen het LUMC
Na een aantal jaar kreeg Denise de mogelijkheid om tijdelijk als assistent bij team Arbeidsmarktcommunicatie aan de slag te gaan. “Ik heb hier een jaar met plezier gewerkt, maar miste toch mijn werk als managementassistent. Ik ben daarom blij dat ik nu weer terug ben in mijn oude vertrouwde functie. Niet bij mijn oude afdeling, maar voor het eerst op een medische afdeling; Klinische Genetica."

“Ik voel me erg welkom op deze afdeling. En het voelt vertrouwd omdat het binnen het LUMC is.”

Verschil tussen afdelingen
Binnen het LUMC zijn veel verschillende afdelingen met ieder zijn eigen cultuur. Denise beaamt dit: “Nu ik op een medische afdeling werk, heb ik te maken met vakjargon. Gelukkig heb ik door mijn ervaring binnen het LUMC de nodige kennis opgebouwd, waardoor ik mijn weg wel weet te vinden.” Denise vertelt: “Wat ook anders is op een medische afdeling is dat ik nu bijvoorbeeld nauw samenwerk met het patiëntenzorgsecretariaat.” Daarnaast geeft zij ook voor het eerst leiding aan drie stafsecretaresses. 

"Het LUMC is een goede werkgever. Intern zijn er zoveel kansen en doorgroeimogelijkheden.”


Denise bleef intern kansen voor haarzelf zien. “Ik ben al sinds 2006 in dienst en de functie managementassistent verleer je nooit.” De basis is op iedere afdeling hetzelfde: het ondersteunen van het managementteam en het verrichten van administratieve en secretariële werkzaamheden. Denise: “Je weet natuurlijk nooit waar je aan begint, maar dit heeft zo goed voor mij uitgepakt. Ik voelde me meteen welkom en ik durf nu al te zeggen dat ik op deze afdeling helemaal op mijn plek zit.”

Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures en solliciteer naar jouw baan!