Stage

Ervaringen stage

“Ik zou een stage bij het Onderwijs Expertise Centrum van harte aanbevelen.” Geneeskundestudent Marnix Timmer liep zijn wetenschapsstage bij het OEC. “Het was heel prettig om mij eens te focussen op iets buiten het medisch inhoudelijke vlak en met mensen brainstormen die een hele andere achtergrond, zoals Pedagogische Wetenschappen en Psychologie”, vertelt Marnix. 

 

'Ik heb mijn academische vaardigheden enorm kunnen ontwikkelen'

“Een groot voordeel van een stage op het OEC is het geweldige leerklimaat. Uit verschillende handen heb ik hele waardevolle feedback gehad. Het NVMO (Nederlandse Vereniging Medisch Onderwijs)-congres als afsluiter van mijn wetenschapsstage was een kers op de taart. Ik mocht een poster maken en presenteren. Om dan als uiteindelijke winnaar van de posterprijs uit de bus te komen is helemaal geweldig.” 

“Ik kon mijn ei helemaal kwijt in deze stage, omdat ik het organiseren, vormgeven en evalueren van medisch onderwijs altijd heel leuk heb gevonden. Doordat ik de procedure voor de uitvoering van een experiment van A tot Z heb kunnen doorlopen heb ik bovendien mijn academische vaardigheden enorm kunnen ontwikkelen.”