Bedrijfsopleidingen

Bedrijfsopleidingen verzorgt cursussen voor medewerkers van het LUMC op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en management, taal en schrijfvaardigheid, veiligheid en gezondheid, kwaliteitszorg en computervaardigheden. 

Daarnaast kunnen medewerkers en leidinggevenden bij Bedrijfsopleidingen terecht voor opleidingsadvies bij specifieke vragen, opleidingen op maat (bijvoorbeeld voor een specifieke groep) en het ontwikkelen van opleidingsactiviteiten.

Learning Management Systeem

In het Learning Management Systeem (LMS) van Bedrijfsopleidingen kunt u als cursist het vaste cursusaanbod bekijken, zich inschrijven voor een cursus en opdrachten downloaden en uitwisselen met de docent.
Leidinggevenden en docenten hebben extra mogelijkheden. 

Naar het LUMC-Leerportaal

Volg de instructies op de pagina van het LUMC-Leerportaal om in te loggen.

Let op: Bent u geen LUMC-medewerker, maar komt u wel in aanmerking voor een account, vraag deze dan aan bij Bedrijfsopleidingen, bedrijfsopleidingen@lumc.nl.  U krijgt dan uw inlognaam en wachtwoord voor het Leerportaal toegestuurd op uw persoonlijke e-mailadres. 


Contact Bedrijfsopleidingen

Ons secretariaat beantwoordt al uw vragen over bedrijfsopleidingen en LMS of kan u doorverwijzen. E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl of via 071-5265690.

Annuleren

Indien u zich voor een training wilt afmelden, geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan het secretariaat Bedrijfsopleidingen.
Hoewel de opleidingen voor medewerkers ;meestal gratis zijn, zijn er vanzelfsprekend wel kosten verbonden aan de organisatie van de training. Bovendien ontneemt u wellicht een collega de kans om aan de betreffende training deel te nemen.