Familie Theunissen-Wesseling

Toen onze kinderwens na één jaar nog niet in vervulling was gegaan besloten we verdere opties te bekijken. In het LUMC was met een echo niks afwijkends te zien. Na een berekening bleek ik 33% kans te hebben om op de natuurlijke weg zwanger te raken. Laten we het dan toch op ‘de normale manier’ proberen.

Na opnieuw veel teleurstellingen besloten we om terug te keren naar het voortplantingscentrum van het LUMC en te starten met Intra Uterine Inseminatie (IUI). Na drie mislukte pogingen besloten we om een laparoscopische tuba test te doen om te kijken of mijn eileiders toegankelijk waren. Alles was in orde. Aan de ene kant een enorme opluchting aan de andere kant toch weer vraagtekens. Want waarom lukt het niet? In totaal 7 IUI pogingen maar helaas geen geluk.

We besluiten door te gaan met IVF. Ongelofelijk maar waar: de eerste poging was raak!

Doorvechten met maar één doel voor ogen: dat onze wens werkelijkheid mag worden.

Familie Theunissen-Wesseling

Ik kijk terug op een heftig traject met veel ups en downs. Dealen met teleurstellingen elke keer opnieuw vond ik toch wel het zwaarste van alles. 

Toch bleef ik de hoop niet verliezen. Doorvechten met maar één doel voor ogen: dat onze wens werkelijkheid mag worden. Een klein wondertje in onze armen te kunnen houden. 

Inmiddels kan ik gelukkig vertellen dat alle teleurstellingen, het verdriet en geduld het allemaal waard zijn geweest. We zijn trotse ouders geworden van een inmiddels 15 maanden oude dochter. 

We zijn het gehele team van het voortplantingscentrum nog steeds ontzettend dankbaar.