Ervaringen met een opname

Bent u onlangs opgenomen geweest in het LUMC? Dan horen wij graag hoe u uw opname heeft ervaren. Daarom hebt u na uw bezoek aan het LUMC thuis een brief gekregen om een digitale vragenlijst in te vullen. Op deze brief staat een unieke code, die u op deze pagina kunt invullen. Vervolgens klikt u op de knop ‘start vragenlijst’.

Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en als groep bekeken. Als u een persoonlijke klacht wilt indienen over onze zorg, dan kunt u dit doen via de klachtenregeling van het LUMC.

Uw unieke code
 

Hebt u nog vragen over dit onderzoek?

Vragen over dit onderzoek kunt u stellen via patientervaringen@lumc.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 – 12.00 uur op telefoonnummer 071 529 6744. Als u een persoonlijke klacht wilt indienen over onze zorg, dan kunt u dit doen via de klachtenregeling van het LUMC.  

Meer informatie

  • Dit onderzoek bevat onder meer de gevalideerde Picker Patiënt Experience Questionnaire (PPE-15) (pdf). Deze vragenlijst is vertaald door het Directoraat Kwaliteit & Patiëntveiligheid (het voormalige LUMC-Kwaliteit van Zorg Instituut). De 15 vragen van de PPE-15 worden aan alle klinische patiënten gesteld, waardoor de resultaten van afdelingen met elkaar kunnen worden vergeleken.