Werktuigbouwkundig Beheerder Technische Installaties (Projectmedewerker)

Facilitair & ondersteunend

Je functie

Zoek jij een baan waarbij werk en privé in balans is zijn en je zelf de mogelijkheid krijgt om je 36-urige werkweek in te delen? En zoek je dan ook nog een baan waarbij alle technische facetten binnen de werktuigbouwkunde zich aandienen? Dan is de functie van werktuigbouwkundig beheerder bij het LUMC wat voor jou!

In het kort

• Je komt te werken op de afdeling Gebouw- en Installatiebeheer
• Hier werk je nauw samen met de projectleider luchtbehandelingssystemen
• Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van technische installaties
• Waaronder het optimaal functioneren van luchtbehandeling- en klimaatbeheersingssystemen
• Jouw werk heeft impact op het hele ziekenhuis

Wat ga je doen?

Het LUMC is als het ware een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en in totaal circa 8.500 medewerkers. Voor de dagelijkse bedrijfsvoering binnen het ziekenhuis is het van belang dat technische installaties uitstekend functioneren voor al deze mensen. En jij bent hier, als projectmedewerker werktuigbouwkunde, (mede)verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van al die technische installaties. Jij zorgt er onder andere voor dat de systemen, die de luchtbehandeling en klimaatbeheersing van speciale ruimtes regelen, optimaal functioneren. Ga jij deze uitdaging aan?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren technicus met een mbo- of hbo-opleiding Werktuigbouwkunde met aantoonbare kennis van luchtbehandelingstechnieken. Bij voorkeur heb je ervaring in het begeleiden van projecten en leidinggeven aan aannemers. Je gaat zelfstandig, assertief en besluitvaardig te werk. Daarbij heb je oog voor de wensen van de klant én ben je in staat mensen aan te sturen en te overtuigen. Ook ben je communicatief sterk en gemakkelijk in de omgang.

Meer informatie

Bij het LUMC heb je als medewerker een werkweek van gemiddeld 36 uur. Dit betekent dat je redelijk veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. In overleg met de projectleider mag jij binnen bepaalde kaders de functie naar je eigen hand zetten. Kortom, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij er balans is tussen werk en privé, maar waar ook genoeg uitdaging en vrijheid is? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Frans en Marjolijn 

Marjolijn Folles en Frans Hogervorst

'Wij vullen elkaar aan. Waar mijn werk ophoudt, pakt Frans het op'

Je werkplek

Je bent projectmedewerker werktuigbouwkunde bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. Wij, G&IB, dragen er zorg voor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeert en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, vijf projectleiders en zestien projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert je graag bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Wij bieden jou onder andere (interne) opleidingen en bijscholing aan. Deels verwerken wij dit in jouw persoonlijke opleidingsplan. Maar je krijgt ook de mogelijkheid om zelf opleidingen en cursussen te volgen buiten jouw vakgebied om.

Cor Cerdijn - Infra

Contact: de heer Cor Cerdijn, afdelingshoofd Gebouw & Installatie Beheer
071 526 34 11

Solliciteren