Verpleegkundig Teamleider Acute Opname Afdeling

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Volg jij de technologische, maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen in de zorg en ben jij een ervaren verpleegkundige? Dan ben jij misschien wel toe aan een nieuwe uitdaging als verpleegkundig teamleider.

In het kort

• Je werkt op de Acute Opname Afdeling
• Je stimuleert en inspireert je collega’s
• Je streeft naar de beste zorg en gaat werkprocessen optimaliseren
 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig teamleider houd jij de Acute Opname Afdeling (AOA) in beweging op weg naar de beste zorg. Wij zoeken een enthousiaste teamleider die veranderingen uitdraagt en samen met het duaal managementteam het afdelingsjaarplan vertaalt naar de praktijk. Hierbij focus jij je op het optimaliseren van werkprocessen. Het uitdragen en het borgen van kwaliteitszorg zijn hierbij het uitgangspunt. Jij inspireert de teamleden te investeren in continu verbeteren. Jij schept de voorwaarden voor een prettige en professionele werkomgeving en stimuleert de teamleden hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en ambities na te streven.

Wat vragen wij?

Je hebt een hbo-verpleegkundige achtergrond, ervaring in het ziekenhuis en een actieve BIG registratie. Daarnaast heb je de hbo-opleiding Management in de Zorg of een vergelijkbare opleiding afgerond. De kernwaarden betrouwbaar, betrokken en open vormen de basis voor onze samenwerking. Je kunt op inspirerende, verbindende en coachende wijze een professioneel team aansturen. Je bent flexibel en proactief. Door een afdeling overstijgende oriëntatie weet je overwogen besluiten te nemen.

Meer informatie

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Denise de Boer

'Als verpleegkundige zag ik kansen en verbeteringen. Nu mag ik dit als teamleider oppakken.'

Je werkplek

Op de Acute Opname Afdeling (AOA) van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) worden patiënten opgenomen vanaf de Spoedeisende Hulp (SEH) en poliklinieken van het LUMC. In alle gevallen gaat het om acute ongeplande ziekenhuisopnames. De verblijfsduur op de AOA is maximaal 48 uur. In deze 48 uur wordt diagnostiek verricht, een behandelplan gestart en een plan gemaakt voor ontslag of overplaatsing. Patiënten kunnen worden ontslagen naar huis of overgeplaatst naar een andere afdeling in het LUMC of ander ziekenhuis. De werkprocessen op de AOA zijn gericht op een efficiënte diagnostiek, behandeling en routing van de acute patiënt.

Carrière in het LUMC

Of je nu een starter of een ervaren medewerker bent, het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Renée van Haastert - vpl manager AOA

Contact: Renée van Haastert, verpleegkundig manager a.i., afdeling AOA
071 526 52 90

Solliciteren