Verpleegkundige Flexpool Acute Opname afdeling/ Interne Geneeskunde/MDL-long/Transplantatie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Zoek jij een afwisselende baan en wil jij je verder ontwikkelen? Dan is de functie Verpleegkundige Flexpool voor jou bestemd!

In het kort

• Roulerend werken op verschillende afdelingen
• Mix van acute, routinematige, complexe en gespecialiseerde zorg
• Doorgroeimogelijkheden tot senior verpleegkundige

Wat ga je doen?

Voor onze flexpool zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele verpleegkundigen. De flexpool bedient meerdere afdelingen en daardoor is dit bij uitstek een functie met een mix van acute en electieve topreferente zorg. Je levert zorg aan patiënten die zowel acuut, routinematig maar ook complex en gespecialiseerd kan zijn. Op termijn krijg je de mogelijkheid om specialistische opleidingen te kunnen volgen of door te groeien naar de functie van senior verpleegkundige.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een diploma A verpleegkundige, mbo-V of hbo-V. Je bent flexibel, enthousiast, leergierig, en stressbestendig. Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Je kunt naast zelfstandig werken ook goed in teamverband functioneren en je bent servicegericht naar patiënt en familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.

Meer informatie

Solliciteer je (ver) voor de sluitingsdatum, dan ontvang je ook (ruim) voor de deadline een reactie van ons.   

Linda Hatzihristodulu

‘De diversiteit en complexiteit op de SEH, is wat mij aantrekt’

Je werkplek

Binnen de flexpool werk je voor de afdelingen AOA, VIG 1 en VIG 2 en de verpleegafdeling Transplantatie. Op de Acute Opname afdeling staat de opvang, stabilisatie en behandeling  van  patiënten met een acute opname indicatie centraal. Er worden patiënten opgenomen voor nagenoeg alle specialismen van het LUMC. Een groot deel van deze patiënten wordt na 48 uur overgeplaatst. Op de afdelingen VIG 1 en VIG 2 van de Interne Geneeskunde worden met name patiënten opgenomen vanuit de specialismen Nierziekten, Endocrinologie, Infectieziekten, Reumatologie, Longziekten,  Maag- darm-  en leverziekten en Nucleaire geneeskunde. Op de nieuw gevormde verpleegafdeling Transplantatie staat de opvang en behandeling  van patiënten  met een nier-, pancreas-, eilandjes- of levertransplantatie centraal.  

Carrière in het LUMC

Binnen het LUMC zijn veel doorgroeimogelijkheden. Binnen deze functie heb je de mogelijkheid om door te groeien tot senior verpleegkundige en krijg je de kans om specialistische opleidingen te volgen.

Contact: Renée van Haastert, verpleegkundig teamleider AOA/flexpool
071 529 70 63.  

Solliciteren