Verpleegkundige Verpleegafdeling Interne Geneeskunde

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Heb je affiniteit met onder meer nierziekten, endocrinologie en infectieziekten? En wil je medisch technische handelingen verrichten en daarnaast patiënten en studenten begeleiden? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!  

In het kort

• Je hebt affiniteit met het interne specialisme
• Klantvriendelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid staat voorop
• De zorg die je verleent is routinematig, maar tegelijkertijd ook complex en gespecialiseerd 

Wat ga je doen?

De zorg die verleend wordt aan de patiënten van deze afdeling kan routinematig maar ook complex en gespecialiseerd zijn. Op deze afdeling komen veel voorbehouden handelingen voor en werk je samen met de patiënt aan een zo goed mogelijk herstel. Het begeleiden van studenten op de afdeling is onderdeel van je dagelijks werk. Na de inwerkperiode ga je als zelfstandig verpleegkundige aan de slag op de afdeling. Tot slot bieden wij je binnen deze functie alle ruimte voor je eigen ontwikkeling.

Wat vragen wij?

Je beschikt over verpleegkundige-A, mbo-V of hbo-V diploma. Het is belangrijk dat je affiniteit met het interne specialisme hebt en bij voorkeur heb je enige praktijkervaring. Aangezien onze patiënten veelal specifieke of gecombineerde interne aandoeningen hebben, is het belangrijk dat je leergierig en collegiaal bent. Verder kun je goed samenwerken en heb je oog voor kwaliteit. In je contacten met patiënten en collega's staan klantvriendelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid voorop. Verder ben je in staat je eigen kwaliteiten te benoemen en te reflecteren op je eigen handelen. Je bent teamgericht en doorziet dat het geven en ontvangen van feedback noodzakelijk is om goed te functioneren als verpleegkundige en als team. Bovendien beschik je over de nodige humor, en relativeringsvermogen en denk je graag mee over de kwaliteitsverbeteringen binnen onze afdelingen

Meer informatie

Tijdens het sollicitatiegesprek vragen wij naar twee referenties. Deze referenties zullen we na het sollicitatiegesprek benaderen.  

Coline Meijers

Coline Meijers

'Ik stel mijn team in staat haar functie zo goed mogelijk uit te oefenen'

Je werkplek

De afdeling is onderdeel van het Centrum voor Ongeplande Opname. Op de Interne Geneeskunde worden met name patiënten opgenomen vanuit de specialismen nierziekten, endocrinologie, infectieziekten, maag- darm- en leverziekten en reumatologie. Deze patiënten hebben veelal specifieke of gecombineerde interne aandoeningen.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Karin Snijder, verpleegkundig teamleider, verpleegafdeling Interne Geneeskunde
071 529 68 43

Solliciteren