Verpleegkundige Polikliniek Urologie

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige en wil je aan de slag op een polikliniek? Kom dan ons team op de polikliniek Urologie versterken!

In het kort

• Je draait zelfstandig spreekuren
• Je voert blaasspoelingen en katheterisatie uit
• Patiënten informeer je over hun behandeling
• Je verzamelt gegevens voor (wetenschappelijk) onderzoek
• En je assisteert bij urologische operaties op de OK

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige op de polikliniek Urologie draai je zelfstandig poliklinische spreekuren. Tot deze spreekuren behoren ook het geven van blaasspoelingen met cytostatica en uiteraard het katheteriseren van patiënten. Je plant en voert (verpleegkundige) zorgtaken ten behoeve van spreekuren uit. Verder informeer je patiënten over hun behandeling en geef je voorlichting aan groepen binnen én buiten het LUMC. Bovendien zorg je ervoor dat collega’s, stagiaires en leerlingen goed begeleid worden en hun deskundigheid blijven bevorderen. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en aanpassen van de standaardprocedures op de afdeling en neemt deel aan diverse werkgroepen. Ook onderhoud je de door jou gebruikte apparatuur en houd je de voorraden op peil. Tot slot genereer je praktijkvragen en verzamel je gegevens voor (wetenschappelijk) onderzoek. De polikliniek Urologie is naast polikliniek ook een functieafdeling waar urologische operaties en onderzoeken worden uitgevoerd. Bij deze verrichtingen binnen het OK-centrum wordt er van je verwacht dat je hierbij assisteert en de patiënt begeleidt. Ook verwachten wij enige flexibliteit van jou als verpleegkundige aangezien je volgens rooster beschikbaarheidsdiensten draait tijdens feestdagen, in weekenden en ‘s avonds. 

Wat vragen wij?

Je hebt een opleiding tot verpleegkundige afgerond op mbo- of  hbo-niveau. Het is een pre als je daarnaast ervaring hebt in een soortgelijke functie. Wij zoeken iemand met een flexibele instelling die goed kan improviseren. Je kunt omgaan met een computer en beschikt over enig technisch inzicht. Ben je daarnaast ook accuraat en bestand tegen wisselende werkdruk? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Meer informatie

Voor deze vacature vragen wij twee referenties op.

Collega's aan het woord

Wil je weten hoe het is om in het LUMC te werken? Lees dan de verhalen van onze LUMC-collega's.

Je werkplek

De polikliniek Urologie maakt deel uit van een aantal poliklinieken van verschillende specialismen. Dit zijn de poliklinieken: Orthopedie, Traumatologie, Gipskamer, Preoperatieve Zorg en het Pijnbehandelcentrum, Fysiotherapie, Revalidatie, Heelkunde en Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Viviane Akkermans, teamleider polikliniek Urologie
071 526 29 30

Solliciteren