Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Verpleegkundig & assisterend

Je functie

Ben je op zoek naar een baan met veel afwisseling en uitdaging? Voor de Acute Opname Afdeling (AOA) zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele, proactieve, innovatieve en leergierige verpleegkundige.

In het kort

• Je werkt op een afdeling waar patiënten opgenomen worden met een acute opname indicatie
• Er worden patiënten opgenomen vanuit nagenoeg alle specialismen van het LUMC
• Klinisch redeneren is groot onderdeel van jouw werk als verpleegkundige
• Je werkt op een uitdagende en dynamische afdeling waar continue verbeteren onderdeel is van je werk

Wat ga je doen?

Houd je van afwisseling en wil je je verder ontwikkelen? Dan is dit de functie voor jou! Wij bieden je de mogelijkheid om op termijn specialistische opleidingen te kunnen volgen of door te groeien naar de functie van senior verpleegkundige. Deze functie biedt je de mogelijkheid om veel verschillende soorten patiënten in de acute keten te verplegen.

Wat vragen wij?

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma A Verpleegkundige, mbo-V of hbo-V. Je bent enthousiast, leergierig, flexibel en stressbestendig. Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden. Je kunt naast zelfstandig werken ook goed in teamverband functioneren en je bent servicegericht naar patiënt en familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Het is van belang dat je het leuk vindt om voor patiënten te zorgen met soms hele verschillende (acute) zorgvragen. Tot slot ben je enthousiast om deel te nemen aan afdeling ontwikkelende activiteiten om de kwaliteit van zorg op de AOA te blijven verbeteren.

Meer informatie

Voor deze functie vragen wij minimaal twee referenties op.

Denise de Boer

'Als verpleegkundige zag ik kansen en verbeteringen. Nu mag ik dit als teamleider oppakken.'

Je werkplek

Op de Acute Opname Afdeling staat de opvang, stabilisatie en behandeling van patiënten met een acute opname indicatie centraal. Er worden patiënten opgenomen voor nagenoeg alle specialismen van het LUMC. Patiënten verblijven maximaal 48 uur op de AOA en worden ontslagen naar huis, of overgeplaatst naar een  specialistische (verpleeg)afdeling binnen of buiten het LUMC. De afdeling heeft een open cultuur en een enthousiast team wat continu werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert jou bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Renée van Haastert, verpleegkundig manager, afdeling Acute Opname Afdeling
071 529 70 63

Solliciteren